Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy az olasz férfiak ilyen jól néznek ki? A városban szoktam látni turistákat, olaszul beszélnek és mind iszonyat jól néz ki. Ez genetika náluk, nálunk meg nem? Vagy mi a titkuk?
Az az oka, hogy déliesek, olyan vonásaik vannak, amiket itt Közép-Európában nem igazán látsz, és egzotikusnak tűnnek. Ha Olaszországban nőttél volna fel, teljesen hétköznapiak lennének számodra.
Megjegyzem: az olasz csajok is szuperek. 😅
2
De nem csak emiatt, hanem sokkal többet is adnak magukra, sokkal jobban öltözködnek. A nők is egyébként.
Évekig éltem Olaszországban, és igen, rengeteg jóképű férfi van. Adnak magukra, sportolnak, normálisan öltözködnek. Bár van egy réteg, ami nekem már inkább cicomás, és túl sok. Viszont idősebbek közül rengeteg a pocakos, alacsony, kopaszodó pasi. Meg ugyanúgy a sármos 50-es is.
De ugyanez a nőkre is igaz. Sok a szép, igényes, idősebben is magára adó nő. Meg ott vannak a férjhezmenetel után elhízott, lepukkant, bajuszos asszonyságok is.
Engem tavaly szórakozóhelyen szedett fel egy 18 éves olasz srác. Magas, jóképű, izmos, és volt vagy 20 cm a farka. Eszméletlen volt :D (Mondjuk az a méret már sajnos fájdalmas is, nem lehet vadulni vele, de a pasi nagyon jól nézett ki.)
Szerintem amúgy ez nem csak igényesség, hanem genetika kérdése is, mert a helyes arc nem csak az igényességtől lesz az, azzal születni kell. Ahogy az oroszoknál meg a nők híresen szépek, ők sem csak a smink meg plasztika miatt, hanem genetikailag is ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!