Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi elkezd kerülni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elkezd kerülni, utána miért duzzog ha átnéz rajta a nő?

Figyelt kérdés
Adott egy pasas aki elkezdte kerülni a nőt akivel alakult az ismerkedés köztük. A nő felfogta, hogy nem vevő a társaságára a férfi, nem zaklatta, átnéz rajta mintha misem történt volna. Most a pasas emiatt durcás, hogy átnéz rajta a nő. Miért?!
2024. febr. 8. 09:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy a férfi nem akarta a társaságát? Miből vetted észre, hogy kerül?
2024. febr. 8. 09:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi ideig tartott, amíg agyilag felfogta a pali, mi történik.

Most meg már lehet, akarná.

Aztán lehet, tévedek. :)

2024. febr. 8. 09:31
 3/15 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

csak mert mi is hasonlóképp kezdtük a Kedvessel :-) mint két hülye :-)

2024. febr. 8. 09:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehet már megbánta :D
2024. febr. 8. 09:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Gondolom tapasztalatlan is.

vagy próbál keménynek tűnni. (sajnos van ilyen is)

2024. febr. 8. 09:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyébként beszéltettek is vagy csak gesztusokból olvasol és a nézéséből?Mert úgy lehet, csak te képzelegsz össze mindent.
2024. febr. 8. 10:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Játszmázni akart volna hogy játssza az elérhetetlent,csak nem jött be neki🤣
2024. febr. 8. 11:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle mi a gond mert nagyon mogorva a héten? Aztán mondta elég nyomatékosan, hogy igen az vagyok!! Megkérdeztem azt is mi a gond? Rám nézett azt mondta áhhh hagyjuk inkább. A nézéséből a gesztusokból meg a válaszaiból is az jön le, hogy velem lehet gondja. Mással nem viselkedik így. De más is furcsasállja a dolgot. Amúgy egyik napról a másikra ő kezdett el ingorálni engem. Ezért inkább nem is foglalkoztam vele.
2024. febr. 8. 11:40
 9/15 anonim ***** válasza:

8# tényleg ezt mondta?

Jobb is...

elég bunkó volt tőle.

2024. febr. 8. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Ebből nem következik az, hogy biztos veled van. Lehet hosszú lenne elmagyarázni vagy bonyolult és családi ügy amihez nincs közöd. Lehet az foglalja le és ezért ignorál.
2024. febr. 8. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!