Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért kezdhet el hirtelen kerülni egy nőt?
Figyelt kérdés
3 hete figyeltem fel rá, hogy a pasi néz állandóan. Elkezdtünk szemezni, aztán elég hamar elkezdte azt csinálni,hogy mikor összetalálkozott a tekintetünk, oldalra nézett és utána már csak akkor nézett ha nem láttam őt, vagy azt hitte nem veszem észre. Mostmár teljesen átnéz rajtam,elfordul ha a közelébe megyek, pedig jókat beszélgettünk igaz keveset, tegnap előtt még magától hozzám szólt, de már beszéd közben elég ritkán nézett a szemembe. Mostmeg már ha együtt megyünk be a terembe nem is enged előre az ajtóban. Nem vártam el ezt senkitől ahogy tőle se. Ha megtette valaki mindig megköszöntem. Nője nincs a pasinak azt tudom.. De nem tudom mire véljem ezt. Ezen a héten lett ilyen fura.2024. febr. 2. 12:34
1/14 anonim válasza:
Közben lett valaki, vagy ismerkedik. Vagy észrevette, hogy tetszik neked, de ő nem akar semmit, ezért tavolit.
2/14 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy szinte már szóba se áll velem. Messengeren célozgatott rá, hogy bejövök neki. De utána meg bocsánatot kért mert bevolt rúgva és összevissza írt mindenkinek mindent, elvileg..
2024. febr. 2. 12:36
3/14 anonim válasza:
Zavarba van. Főleg úgy hogy tudja neked se közömbös.
4/14 anonim válasza:
Ha szoktatok beszélgetni, mondjátok el, ha akartok egymástól valamit! Mintha felnőttek lennétek!
5/14 anonim válasza:
Ha részegen írogatott ilyeneket, akkor szégyelli magát. De valójában nem jössz be neki, ez a lényeg, egyébként lépne feléd.
6/14 anonim válasza:
Amikor nezgetesrol irogatsz ki kerdest, akkor mennyire erzed magad felnottnek egy 18-as skalan?
7/14 anonim válasza:
Még tudott rólad valamit esetleg ami negatívan hat ki rá.
8/14 anonim válasza:
Van mas mar. Bem reagaltal idoben.
9/14 anonim válasza:
Akadt más, vagy végig volt más.
10/14 anonim válasza:
Izé... ezt a kérdést nem a tini kategóriába akartad tenni? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!