Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változik meg hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg hirtelen egy férfi hozzá(d) állása?

Figyelt kérdés
Szimi vagyok stb... keresett mióta beszélgettünk . De egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott. El hívott vacsorázni , meg el jön hozzám nem is nekem kéne ... (van köztünk pár km). Én próbáltam értelmes,intuitív kéréseket fel tenni neki(azaz jobban megismerni kivel is van dolgom) erre azt kapom furcsa kérdéseket teszek fel neki (soha senkitől nem kaptam ezt meg a 30+ évem alatt !!!) na ott el magyaráztam neki merre legyen neki hány méter és töröltem,tiltottam minden honnan . Miért változott meg valaki ennyire egyik napról a másikra? N32
2023. jan. 28. 11:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Mi az a szimi és milyen kérdéseket tettél fel?
2023. jan. 28. 11:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Miért te milyen kérdéseket teszel fel a másiknak (ha) ismerkedsz ?
2023. jan. 28. 11:43
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Érdekel mit kérdeztél, mert nem tudom, hogy furcsák voltak a kérdések, vagy csak mondta.
2023. jan. 28. 11:45
 4/16 A kérdező kommentje:
soha nem kaptam meg még senkitől soha. Nekem meg ez volt a furcsa ,és az ,ha én vissza kérdeztem róla,mindig ki tért a kérdés alól. Ezt szóvá is tettem és h nem kötelező beszélgetni ... na ..ez a furcsa nem ?
2023. jan. 28. 11:50
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Az is furcsa hogy itt nem válaszolsz a kérdésre.
2023. jan. 28. 12:00
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Egyszóval nem vagy hajlandó elárulni, miket kérdeztél tőle.

A szöveged is rendkívül zavaros. Én se tudom, mi az, hogy szimi, rákérdeztek, de ezt se magyaráztad meg.

Nem világos az sem, hogyan viselkedett, hogy rögtön kioktattad ("ott el magyaráztam neki merre legyen neki hány méter" és miért kellett rögtön tiltani mindenhonnan. Ha nem találjátok meg a közös hangot, el lehet köszönni békével is. Azt van értelme tiltani, akitől kifejezetten tartasz, hogy zaklatna.

2023. jan. 28. 12:00
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Agresszív a stílusod kérdező! Ez taszítja a férfiakat! Nem a kérdésed a gond, hanem a hozzá kapcsolódó provokatív stílus. Ez nem nőies, hanem harcoskodó. A nőies nő lágy ,huncut, pajkos a kedvesség mellett és ha nem jön be neki a pasi, azt szintén hasonló műfajban, de lapátra teszi.
2023. jan. 28. 12:11
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem szimpi akart lenni, csak lemaradt egy P :D
2023. jan. 28. 12:12
 9/16 A kérdező kommentje:
8 igen !!! köszönöm ! :)
2023. jan. 28. 12:20
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg fura vagy
2023. jan. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!