Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg hirtelen egy férfi hozzá(d) állása?
Figyelt kérdés
Szimi vagyok stb... keresett mióta beszélgettünk . De egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott. El hívott vacsorázni , meg el jön hozzám nem is nekem kéne ... (van köztünk pár km). Én próbáltam értelmes,intuitív kéréseket fel tenni neki(azaz jobban megismerni kivel is van dolgom) erre azt kapom furcsa kérdéseket teszek fel neki (soha senkitől nem kaptam ezt meg a 30+ évem alatt !!!) na ott el magyaráztam neki merre legyen neki hány méter és töröltem,tiltottam minden honnan . Miért változott meg valaki ennyire egyik napról a másikra? N322023. jan. 28. 11:39
11/16 anonim válasza:
Az írásodból ítélve talán tényleg a stílus lehetett a gond.
12/16 anonim válasza:
Azért tért ki a kérdések alól mert nem akart tőled mást szexen kívül.
13/16 anonim válasza:
Valami horoszkopos hulyeséget kerdeztél meg olyanokat mit álmodott?
14/16 anonim válasza:
Mik voltak a kérdéseid, ekkora titok? Mert ha ennyire nem akarod egy anonim oldalon sem elárulni az azt jelenti valóban gáz kérdésekkel bombáztad le szegényt.
16/16 anonim válasza:
Nem is értem mit kérdezel,pedig tudok olvasni. Örülök, hogy megmenekült tőled a pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!