Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi miért kezdhet el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért kezdhet el hirtelen kerülni egy nőt?

Figyelt kérdés
3 hete figyeltem fel rá, hogy a pasi néz állandóan. Elkezdtünk szemezni, aztán elég hamar elkezdte azt csinálni,hogy mikor összetalálkozott a tekintetünk, oldalra nézett és utána már csak akkor nézett ha nem láttam őt, vagy azt hitte nem veszem észre. Mostmár teljesen átnéz rajtam,elfordul ha a közelébe megyek, pedig jókat beszélgettünk igaz keveset, tegnap előtt még magától hozzám szólt, de már beszéd közben elég ritkán nézett a szemembe. Mostmeg már ha együtt megyünk be a terembe nem is enged előre az ajtóban. Nem vártam el ezt senkitől ahogy tőle se. Ha megtette valaki mindig megköszöntem. Nője nincs a pasinak azt tudom.. De nem tudom mire véljem ezt. Ezen a héten lett ilyen fura.
2024. febr. 2. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ami eszembe jut, mint lehetőség:

-tetszel/tetszettél neki de jött valaki más akivel randizik/összejött, ezért téged nem akar félrevezetni

-tetszettél neki de meggondolta magát

-szégyelli magát a múltkori miatt

-valójában nem jöttél be neki csak közbe rájött, hogy te félreérted és nem akar semmit

2024. febr. 2. 15:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Regebben is nezett de akkor nem ennyire hosszutavon, vagy en nem vettem eszre. Mikor egy busszal jartunk es leszalltunk a buszrol mindig megsimogatta a vallam ugy koszont el.
2024. febr. 2. 21:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Most meg az a baja, hogy atnezek rajta, nem is allok vele szoba. Haverja kerdezte mivan velem h nem allok szoba senkivel es nem nezek senkire csak magam ele? 🤣
2024. febr. 6. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Hívd meg egy kávéra! Ha visszautasítja, egyértelmű. Ha elfogadja, beszéljétek meg! :-)

N

2024. febr. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!