Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex "barátok közt" szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex "barátok közt" szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

(bocsi a hülye cím miatt)

Szeretném a tanácsotokat, vagy tapasztalatotokat kérni.

Szerintetek szóba jöhet fiú-lány között szex a barátság mellett? Több lány barátom van, néhányan közülük igazi jóbarátok. Szeretem őket barátilag, sose jutott eszembe hogy többet akarjak, legalábbis érzelmileg. Viszont most, hogy nincs barátnőm, eszembe jutott, hogy ők is nők, és nem bánnám, ha kicsit közelebb tudnék kerülni egyikükhöz. Kapcsolatot nem szeretnék, randizgatni se nagyon, abból van egy időre rossz tapasztalatom, amit szeretnék az az, hogy akit ismerek, és egyébként megbízok benne rávehető legyen arra, hogy alkalmanként összejöjjünk szexelni.

Szóval, mit gondoltok? Lehet-e ilyet? Tapasztaltatok már ilyesmit? Esetleg siker/csalódás? Hogy lehet egy barátságban ilyenre rávezetni a témát? Ti mit tennétek?

2010. okt. 24. 12:52
1 2 3
 21/22 Szenthelyi Árpád válasza:
Nem tartom jó ötletnek
2010. nov. 24. 00:43
 22/22 anonim ***** válasza:

Nálunk most érdekes a szitu mert a srác egy nagyon jó barátom, rövid ideig voltunk is együtt, de aztán ö elköltözött és így nem tudtuk tartani a kapcsolatot. Azóta neki volt 2 barátnöje is, de aztán valahogy mindig szétmentek. Most ö se akar semmit és én se, így mikor néha családot látogatni hazamegyek valahogy mindig az ágyban kötünk ki. Most köt alkalom után úgy döntöttünk hogy ideje valamilyen nevet adni a kapcsolatunknak, és szerintem erre fogunk jutni, bár ö nem akarja. Ö attól fél, hogy én nem tudok elvonatkoztatni majd az érzelmektöl. Én élvezem, elvégre a szex a boldogság egy fontos része viszont nincsen se kedvem se idöm egy idióta pasira. :)

L21

2012. jún. 4. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!