Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex "barátok közt" szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex "barátok közt" szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

(bocsi a hülye cím miatt)

Szeretném a tanácsotokat, vagy tapasztalatotokat kérni.

Szerintetek szóba jöhet fiú-lány között szex a barátság mellett? Több lány barátom van, néhányan közülük igazi jóbarátok. Szeretem őket barátilag, sose jutott eszembe hogy többet akarjak, legalábbis érzelmileg. Viszont most, hogy nincs barátnőm, eszembe jutott, hogy ők is nők, és nem bánnám, ha kicsit közelebb tudnék kerülni egyikükhöz. Kapcsolatot nem szeretnék, randizgatni se nagyon, abból van egy időre rossz tapasztalatom, amit szeretnék az az, hogy akit ismerek, és egyébként megbízok benne rávehető legyen arra, hogy alkalmanként összejöjjünk szexelni.

Szóval, mit gondoltok? Lehet-e ilyet? Tapasztaltatok már ilyesmit? Esetleg siker/csalódás? Hogy lehet egy barátságban ilyenre rávezetni a témát? Ti mit tennétek?

2010. okt. 24. 12:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

hát persze hogy lehetséges és szerintem jó is. nekem most van egy ilyen lány barátom

17/f

2010. okt. 24. 12:57
 2/22 anonim ***** válasza:
új élet vár felejts el mindent.......miki +bacca a halott magdi anyust ):):): azt + nézném
2010. okt. 24. 13:03
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát, én is azt hiszem hogy jó lenne, olyasmitől nem félek, hogy a dolog után reménytelenül beleszeretnék az illetőbe, csak félek, hogy egyéb ok miatt rámehet a barátság. Az a baj, hogy azt se tudom hogy kezdjek neki. Nem hiszem hogy bejövök neki mint pasi, nem tudom az mennyire szempont így, végül is nem kapcsolat lenne. Viszont nem akarom hogy rámenjen a barátságunk ha esetleg őt ez kényelmetlenül érintené. (azt hiszem túlaggódom, emiatt arra jutok, hogy belekezdeni sem érdemes, viszont az előnyei tagadhatatlanok)
2010. okt. 24. 13:07
 4/22 anonim ***** válasza:
Szex jóban-rosszban :)
2010. okt. 24. 13:10
 5/22 anonim ***** válasza:

szerintem ezt mi férfiak másként látjuk mint a lányok sajnos...:(

én teljesen normálisnak tartanám a dolgot, hiszen minket erősebben irányítanak a nemi hormonjaink, de a lányok másként gondolkodnak, ők másként látnák a helyzetet ha ilyesmi történne, meg hát a környezet is valószínűleg másként ítélné meg a dolgot

2010. okt. 24. 13:20
 6/22 anonim ***** válasza:
nemi hormonok, elnézést a magyartalanságért(csak mert sokan vannak ezen az oldalon akik belekötnek a helytelen fogalmazásba)
2010. okt. 24. 13:21
 7/22 A kérdező kommentje:
én is ettől félek. Én azt tartanám a legegyszerűbbnek, ha odamennék, és megkérdezném, hogy egyébként van-e kedved dugni. Csak hát ez így nem vezetne semmi jóra azt hiszem. Egyébként a környezet érdekelne legkevésbé, végülis tudom az ismerőseimről, hogy alkalmanként ők is dugnak csupán igényből, hát akkor én miért ne.
2010. okt. 24. 13:24
 8/22 A kérdező kommentje:
Felmerült bennem még egy kérdés: Van egy barátnőm még, aki szóba jöhet, azonban nehezíti a dolgot, hogy ő idősebb (33 éves, én 24) Ő is szingli. Szerintetek?
2010. okt. 24. 14:13
 9/22 anonim ***** válasza:
próba szamóca :D
2010. okt. 24. 14:44
 10/22 anonim ***** válasza:

Nekem volt már szerencsém lány barátomhoz ilyen téren.

Nem tagadom jó volt (úgy egymásnak estünk,hogy magam is meglepődtem a dolgon:O),nem volt semmi kellemetlenség, konfliktus utána,de ezt az adott szituáció válogatja.

Nálunk úgy volt, hogy felhívtam magamhoz vmi gagyi ürüggyel, ő eljött aztán meg peregtek az események...nem beszéltük meg előre,de sztem mindketten tudtuk/reméltük hogy vmi ilyesmi fog kisülni belőle.

2010. okt. 24. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!