Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex "barátok közt" szerintetek lehetséges?
(bocsi a hülye cím miatt)
Szeretném a tanácsotokat, vagy tapasztalatotokat kérni.
Szerintetek szóba jöhet fiú-lány között szex a barátság mellett? Több lány barátom van, néhányan közülük igazi jóbarátok. Szeretem őket barátilag, sose jutott eszembe hogy többet akarjak, legalábbis érzelmileg. Viszont most, hogy nincs barátnőm, eszembe jutott, hogy ők is nők, és nem bánnám, ha kicsit közelebb tudnék kerülni egyikükhöz. Kapcsolatot nem szeretnék, randizgatni se nagyon, abból van egy időre rossz tapasztalatom, amit szeretnék az az, hogy akit ismerek, és egyébként megbízok benne rávehető legyen arra, hogy alkalmanként összejöjjünk szexelni.
Szóval, mit gondoltok? Lehet-e ilyet? Tapasztaltatok már ilyesmit? Esetleg siker/csalódás? Hogy lehet egy barátságban ilyenre rávezetni a témát? Ti mit tennétek?
A lányoknál szerintem sokkal szorosabb a kapocs a szex és az érzelmek között. Kevesebben tudják ezt kettéválasztani. A szex a nők számára egy nagyon bensőséges, intim dolog, a legtöbb nőnekszerintem szerelem nélkül nem megy, legalábbis minimum az kell, hogy bejöjjél neki. (Szerintem te se szexelnél olyannal, akihez nem testileg vonzódsz.. vagy?) Én például (lány vagyok) nem tudnék CSAK szexelni. Mert vagy nem tetszik valaki, és akkor nyilván nem is kívánom. Vagy tetszik, és ha szex lenne, utána tuti belezúgnék, és akkor többre vágynék. Vagy pedig eleve szerelmes vagyok, és eleve több kell. Ez a három lehetőség.
De biztos vannak nők, akik külön tudják választani, nem ismerem a barátaid.
Hogy hogyan hozd ezt fel, nem nagyon van ötletem azon kívül, hogy beszéld meg bele. (Akarok valamit kérdezni, figyi, nemtom te hogy vagy ezzel, de én arra gndoltam.. stb, ilyenek.)
lány, 25
"A lányoknál szerintem sokkal szorosabb a kapocs a szex és az érzelmek között. Kevesebben tudják ezt kettéválasztani."
Erre én is gondoltam, de azért ismerem annyira az illetőt, hogy szexel ő akkor is, amikor épp nincs komoly kapcsolata. Sőt, az ismerőseim közül sokan teszik ezt.
Azt em tudom, hogy a tetszés, nem tetszés mennyire jelent valamit. Hát, nem illünk össze, de nem feltétlenül kell, hiszen itt az a lényeg hogy élvezzük, nem az, hogy kapcsolatunk legyen. Sőt, ha úgy vesszük, kapcsolat van: barátság, bizalom, szoros ismertség, ilyesmi.
Beszélni nem merek. Legalábbis ilyen nyiltan rákérdezni tuti nem. Azt nem tudom, hogy esetleg milyen jeleket adhatnék, azt nem akarom hogy úgy gondolja, hogy hajtok rá. Ehh, nehéz ügy.
Amikor 18 voltam, lefeküdtem egy buliban az egyik legjobb barátommal. Nagyon király volt, és azóta is barátok vagyunk. Nem kell ezt túlbonyolítani:)
L/20
Nem úgy gondoltam, hogy össze kell illeni. De dugáshoz kell egy kis testi vonzalom minimum. (Ami nem tudom van-e nálatok, a te részedről gondolom van legalább egy pici, különben nem akarnál dugni vele.)
De ezt kizárólag jelekkel nem lehet lekommunikálni sajnos. Ahhoz túl összetett az üzenet, és megvan az a rizikója, hogy bizony udvarlásnak fogja venni, aminek hatására elkezd irántad érdeklődni, aztán mire nagynehezen kiderül, hogy te csak egésszégügyi szexet akarsz, addigra neki nem lesz mindegy.. (Persze erre nincs sok esély, de nálam pl. már úgy működik, hogy akinek érzem, hogy tetszem, egy idő után elkezd tetszeni (persze nem mindenki, csak aki eleve potenciális számomra, de enélkül észre sem vettem volna). Történt már olyan is, hogy elkezdett egyértelmű utalásokat tenni az illető, nálam beindult a reakció, elkedtem érdeklődni, lassan rákattantam mint az állat, majd belezúgtam, mire kiderült, hogy amúgy nem akar velem járni. Szopó..)
Szóval ha semmiképp nem mered megbeszélni vele, akkor inkább írd le.
Szerintem is inkabb ird le.
pl.MSN-en,skypeon,valahol kezdj irogatni neki,ha hajlando igy kommunikalni, lassan atterhetsz a temara.
Kezdhetned egy olyannal,hogy "mi van rajtad?" :)
Barmit ir,dicserd meg.
Engem egy pasi igy vitt bele par eve. Eleinte ugy tunt,udvarol,aztan kezdett egyre inkabb egyertelmuve valni,hogy csak a szex....
Bejott a dolog mindkettonknek.Erzelmek nelkul.
Hát nekem van is tapasztalatom és véleményem is ezzel kapcsolatban... Nekem is van most 1 ilyen kapcsolatom (20éves lány vagyok) és szerintem ezt lehetetlen érzelmek nélkül csinálni 1 lány részéről. Én eléggé olyan típus vagyok, aki nem szereti a kötöttséget, ha korlátozza valaki így ezért gondoltam, hogy jó lesz ez így. Hát rosszul gondoltam. Az első pár alkalommal még tudtam érzelem nélkül csinálni, de a legutóbbi alkalom után rájöttem, hogy kezdek érezni többet a fiú után. Hát nem csoda, külsőleg is nagyon tetszik, vonzódom hozzá, jól kijövünk 1mással és még a szex is jó.
Most én is tanácstalan vagyok, hogy folytassam-e ezt a "kapcsolatot". Az is rossz ha folytatom, mert csak magamnak okozok rosszat, de az is rossz ha vége, mert azt is sajnálnám.
Na egy szónak is száz a vége, ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nagyon kevés az olyan lány aki tudja ezt érzelmek nélkül csinálni... én egy olyan fajta csaj vagyok aki tényleg szereti a szabadságot inkább, nem sok hosszabb kapcsolatom volt még, mert mindig "menekültem" és látjátok, én sem tudom kizárni az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!