Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, amikor nektek kell futni egy férfi után egy kapcsolatban?
Pl. ha ti nem írtok, ő sem. Ha ti nem szerveztek találkozót, ő sem. És az ehez hasonlo dolgok.
Ez hosszabb távon működhet? Mert engem ez kikészít es nagyon megsemmisitő érzés, már önbizalmam sincs emiatt.
Te hol élsz? Vagy ez csak egy elméleti kérdés?
A mai világban egy nőre akkora érdeklődés áradat zúdul, hogy szó szerint nem tudja el sem olvasni azt a sok üzenetet amit férfiak küldenek neki, ha napi több órát szánna rá az se lenne elég.
Miért kéne bármilyen nőnek is futnia férfiak után?
Én nem futok férfiak után.
Javaslom, te se tedd, mert felmosórongyként fognak kezelni.
Parkapcsolatban vagyunk mar egy eve, de sokszor kell utaznom munka miatt. Nekem ilyenkor nagyon hianyzik, de ha en nem keresem akkor napokig nem beszelnenk. Ez szamomra annyira furcsa, hiszen en alig varom, hogy kapjak valami uzenetet tole.
Amikor egyutt vagyunk, akkor is inkabb en teperek, sokszor ajandekokkal lepem meg, fozok, mosok, takaritok ra, es tenyleg olyan erzes, hogy egyaltalan nem is erdeklem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!