Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról, amikor nektek kell futni egy férfi után egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pl. ha ti nem írtok, ő sem. Ha ti nem szerveztek találkozót, ő sem. És az ehez hasonlo dolgok.

Ez hosszabb távon működhet? Mert engem ez kikészít es nagyon megsemmisitő érzés, már önbizalmam sincs emiatt.

2024. febr. 7. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem futnék.
2024. febr. 7. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
5%

Te hol élsz? Vagy ez csak egy elméleti kérdés?

A mai világban egy nőre akkora érdeklődés áradat zúdul, hogy szó szerint nem tudja el sem olvasni azt a sok üzenetet amit férfiak küldenek neki, ha napi több órát szánna rá az se lenne elég.

Miért kéne bármilyen nőnek is futnia férfiak után?

2024. febr. 7. 14:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem futok férfiak után.

Javaslom, te se tedd, mert felmosórongyként fognak kezelni.

2024. febr. 7. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne fuss utána.
2024. febr. 7. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen voltam olyan hülye, hogy futottam férfi után. Nem éri meg, ne legyél hülye :D
2024. febr. 7. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem futottam egy férfi után. Miért csinálsz ilyet? Ha valakinek nem keltetted fel az érdeklődését, akkor ezt vedd tudomásul és lépj tovább. Van ilyen, ízlések és pofonok. Keresd meg azt, akinek Te kellesz. Gondolj bele, neked milyen kellemetlen lenne, ha olyan férfi írogatna rád, hívogatna randira, próbálna rád akaszkodni, akit a hátad közepére se kívánsz.
2024. febr. 7. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni. Ha nem elég aktív, akkor nem tekintek rá lehetőségként és én sem írogatok neki.
2024. febr. 7. 15:04
 8/13 A kérdező kommentje:

Parkapcsolatban vagyunk mar egy eve, de sokszor kell utaznom munka miatt. Nekem ilyenkor nagyon hianyzik, de ha en nem keresem akkor napokig nem beszelnenk. Ez szamomra annyira furcsa, hiszen en alig varom, hogy kapjak valami uzenetet tole.

Amikor egyutt vagyunk, akkor is inkabb en teperek, sokszor ajandekokkal lepem meg, fozok, mosok, takaritok ra, es tenyleg olyan erzes, hogy egyaltalan nem is erdeklem.

2024. febr. 7. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem párkapcsolat. Csak Te tartod annak. Minden ugyanúgy érvényes, amiket eddig írtunk. Ezt a férfit Te nem érdekled. Pattinsd le, mert elpocsékolod vele az idődet.
2024. febr. 7. 15:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Röviden, engedd el, neki kényelmes, hogy vagy, de hogy nem veled akar megöregedni az biztos, ha jön jobb nálad, lelép.
2024. febr. 7. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!