Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megértenéd hogy nem bírja?
Páromról van szó és hogy két helyen dolgozik.
Mindkettő ülő munka, tiszta meleg helyen, közel van.
Az egyiket a hét első 4 napján csinálja csak 9 órában. A másikat csak péntek szombat 9 től kb 5ig (de ezt ő osztja be, tehát havi 8 nap) es ebben az időben is van lyukas ideje. A hét többi napján ezzel annyit tesz hogy időpontot beszél.
Csináltam én is évekig hogy két helyem volt és csak a szombat éjszakát töltöttem otthon. Nappal az egyik helyen, este 11től altalaban hajnal 2 3ig árút terítettem a másik helyen.
Vagy 24/48ba voltam ahol 24be nem lehetett aludni max egy órát össze vissza, a 48ba meg eladó voltam egy üzletben, mikor haza jöttem 24ből csak délre mentem.
Szereti mindkettőt, az irodai munka se annyira kötött hogy semmi ideje nincs közbe mert annyi a munka. Járnak csapatepitore meg évi 2 3 kötelező szunetuk van ami 7napos, sőt ebbol az egyik kb két hét.
Ő nem bírja, te meg nem hiszed el.
Akkor? Úgyis ő dönt gondolom, feladja-e az egyik állását.
Heti 7-ből hatot minimum dolgozik,és te nem érted hogy miért nem bírja?
Gondolom te nem nagyon dolgoztál még normális munkahelyen életedben se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!