Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megértenéd hogy nem bírja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megértenéd hogy nem bírja?

Figyelt kérdés

Páromról van szó és hogy két helyen dolgozik.

Mindkettő ülő munka, tiszta meleg helyen, közel van.

Az egyiket a hét első 4 napján csinálja csak 9 órában. A másikat csak péntek szombat 9 től kb 5ig (de ezt ő osztja be, tehát havi 8 nap) es ebben az időben is van lyukas ideje. A hét többi napján ezzel annyit tesz hogy időpontot beszél.

2024. febr. 7. 08:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy ülő munka nem jelenti azt hogy fejben nem fárasztó. Hiába ülsz egésznap ha az agyad a nap végére olyan lesz mint egy zokni. 2 mhnkahele van megértem hogy nem bírja.
2024. febr. 7. 10:10
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem érteném meg mert én ennél többet dolgozok és bírom.
2024. febr. 7. 10:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is ülőmunkát végzek. Akkor nem bírom, ha folyton nem kell csinálnom semmit, unatkozok, és nem kapok feladatot.
2024. febr. 7. 10:16
 14/21 A kérdező kommentje:

Csináltam én is évekig hogy két helyem volt és csak a szombat éjszakát töltöttem otthon. Nappal az egyik helyen, este 11től altalaban hajnal 2 3ig árút terítettem a másik helyen.

Vagy 24/48ba voltam ahol 24be nem lehetett aludni max egy órát össze vissza, a 48ba meg eladó voltam egy üzletben, mikor haza jöttem 24ből csak délre mentem.

Szereti mindkettőt, az irodai munka se annyira kötött hogy semmi ideje nincs közbe mert annyi a munka. Járnak csapatepitore meg évi 2 3 kötelező szunetuk van ami 7napos, sőt ebbol az egyik kb két hét.

2024. febr. 7. 10:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem bírja, te meg nem hiszed el.

Akkor? Úgyis ő dönt gondolom, feladja-e az egyik állását.

2024. febr. 7. 10:53
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

Heti 7-ből hatot minimum dolgozik,és te nem érted hogy miért nem bírja?

Gondolom te nem nagyon dolgoztál még normális munkahelyen életedben se..

2024. febr. 7. 11:03
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem bír? Ez nem is igazi munka, mit szólna, ha tényleg dolgozni kellene, pl. Lovat patkolni, vagy a piramisèpítéshez köveket vonszolni!!!
2024. febr. 7. 11:31
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Ja nem igazi munka. Csak a lapátolás munka. Értelek.
2024. febr. 7. 11:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy jelenleg mi is a munkád, hány órában dolgozol egy héten?
2024. febr. 7. 11:48
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
"csak 9 óra„ Te egy igazi hajcsár lehetsz. Heti 6 napot dolgozik, gondolom mellette otthon is akad tennivaló. Mikor pihen és mikor szórakozik?
2024. febr. 8. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!