Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, ha valaki ugy mutatja ki a szeretetet, hogy gyerekesen csipkelodik, viccelodik?
22
Na ebben tévedsz, nem is kicsit. Ezek a kommersz szarok éppen úgy vannak összeállítva, hogy az emberek többsége kajálja őket. Vagy szerinted miért pontosan ugyanolyan kiszámítható az összes?
Ja persze, biztos azért, mert minden író, rendező és producer pont véletlenül éppen ugyanúgy álmodta meg, igaz?
Na mindegy, tolhatod nyudogtan a hülyeségedet, egyetlen épkézláb ellenérvet még nem sikerült felmutatnod.
A 22-essel az első kommentem.
Igen, azért csinálják ugyanolyanra, mert látják, hogy az sok pénzt hozott, és eladják ugyanazt a szart milliószor új köntösben.
Minden műfaj filmjei ugyanarra a sémára épülnek. Nem azért, mert a film előtt készült egy szupertudományos felmérés.
És attól, hogy valami filmen oké, a valóságban nem lesz az. Ha tetszik is egy romkom, ahol mindkét szereplőt 100%-ban ismered, nem fog tetszeni, ha a fura fazon titkos szerelmes leveleket írogat.
16. Jó nagy barom vagy. 😁
Szar lehet így élni... Az én környezetemben, munkahelyemen is megy a csipkelődés egésznap és én is azt látom, hogy ezt az emberek jó része nagyon is szereti.
Ki nem szeret szerinted nevetni egy jót? Nem sértegetésről van szó. Csipkelődés.. az, hogy te ezt a szót nem érted vagy karót nyelt vagy azért ki ne találd már, hogy általában ez nincs így..
Ha meg ráadásul olyan csipkelődik az emberrel aki tetszik is, na az még 100x jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!