Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, ha valaki ugy mutatja ki a szeretetet, hogy gyerekesen csipkelodik, viccelodik?
10
Szerinted az flörtnek számít?
#10: "És igen, SZERINTEM a frappáns, kedves, humoros és jókor kimondott csipkelődést az emberek elsöprő többsége értékeli."
Mi lenne, ha csak a saját nevedben nyilatkozgatnál?
12
Újra felhívnám a figyelmedet, hogy a "szerintem" (főleg ha csupa nagy betűvel írják), akkor azt jelenti, hogy az elhangzott mondat egy saját vélemény. Képes vagy ezt felfogni? :DDD
#13: oké, akkor SZERINTEM meg a véleményed jó messze esik a valóságtól.
Csak a miheztartás végett: "az emberek 99%-a" alatt te az összes ember 99%-át érted, vagy csak azokét, akikkel nap mint nap találkozol?
Miért rugózol ezen ennyire, baszki? Oké, te nem szereted a csipkelődést, szerintem meg az emberek többsége igen.
Én nem csodálom, hogy nem tűröd a viccelődést, ha ennyire merev idióta vagy. Egyszerűen fogadd el, hogy valakinek különbözik a véleménye és lépj túl rajta, ember.
Arra, amit a környezetemben láttam, a legkommerszebb romkomokban állandóan ez megy (ami többnyire leképezi a nagy átlag ízlését, hiszen pont az a lényege, hogy eladható legyen), az emberek általában szeretnek nevetni és értékelik a humort (ki-ki a maga értelmi és kulturális szintjén). Baráti körben, munkahelyen, családban, edzésen, idegen társaságokban mind arról szól a flört, hogy egy kicsit húzzák egymás agyát a felek.
Hát ezért.
(Ja és mielőtt belekötnél, a család alatt természetesen nem a vér szerinti családtagok közötti flörtre gondoltam. Csak pontosítanék, mielőtt csipkelődni kezdenél. :DDDD)
#17: "a legkommerszebb romkomokban állandóan ez megy (ami többnyire leképezi a nagy átlag ízlését, hiszen pont az a lényege, hogy eladható legyen)"
Ez ügyben még volna mit fejlődnöd intellektuálisan. A műfaji filmeknek az a céljuk, hogy a nézőkben már meglévő előfeltételezéseket, elvárásokat megerősítse. Függetlenül attól, hogy azok igazak-e vagy sem.
#17: "Ja és mielőtt belekötnél, a család alatt természetesen nem a vér szerinti családtagok közötti flörtre gondoltam."
Szerintem te összekeversz engem valakivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!