Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből gondoltátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondoltátok, hogy a párotok nárcisztikus?

Figyelt kérdés
Milyen tüneteket produkált?

2024. febr. 2. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Exem hisztrionikus és nárcisutikus személyisegzavaros.

Drámaiság jellemzi. Sírva térden állva bocsánatkérések pl egy pláza közepén széttárt karokkal, kocsi ajtó kinyitása, és forgalmas utcára kikiabálva az erkélyről hogy szerelmes belém meg ilyenek..

Az egyik eladó is mondta egy boltban hogy minket speciel nem lehet nem észre venni...🤣

De ugyanez fordítva is.

Drámaiság mikor féltékeny, nekem támad, agresszív, elrabol, veszélyeztet halálosan fenyeget meg akar ölni, késsel nekem támad mikor tanulok, tiszta monika show.

Alvásproblémás is. Kb ugy kell bánni vele mint egy kisgyerekkel. Szépen kikészíteni a pizsamáját tiszta vasalt habos babos ágynemű puha párna csend nyugalom jól van lakva és olyankor boldog. A nárciknak nagyon fontos a napi rutin mert ha vmi eltèr a megszokottól, azonnal megborulnak. De ha mindig ugyanakkor van beszélgetés szex kaja meg tente munka után mindig tali akkor rendszer van és béke van.

De ha egyszer nem érek rá munka után mert ügyintézek vagy vmi, akkor az a pokol.

A telefont mindig kötelez felvenni ha lemerültem megöl. Ezért vigyem mindenhova a töltőt is. Én nem rakhatom le a telefont csak ő. Akkor is ha sérteget üvölt fenyeget nem nyomhatom ki a telefont köteles vagyok végighallgatni mert különben akkor is megöl.

Szerintem nárci egy kicsit.

Sajnálom amúgy mert igazából ő szenved. Borzalom lehet ilyen idegbetegen élni 300as vérnyomással olyan szintű pánikban hogy már ölni is képes valaki. Ez elviselhetetlen neki is.

2024. febr. 2. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

*Az ugy vicces volt mikor kórházban vették le tőlem az orrombol a covid tesztet(kórházi protokoll) es ott is köteles voltam videocsetelni is hol vagyok mit csinálok az asszisztens meg a telomat kerulgette az orromban a pálcával🤣

Vagy felhiv utcán erre egy pasi leállit hogy hol találja ezt vagy azt segitsek màr neki, a párom a telefonban meg: ki az a férfi?! Kivel vagy?

Mikor az exem bejott a melohelyre könyörögni hogy kibéküljünk de kozben hívott a nárci párom es ahogy megtudta es ordotott a teloba hogy 5 perc és ott van es kinyírja az exem el is rohant egyből..

Jaj ritka szép nosztalgikus szerelem igy visszaemlékezve🤣

2024. febr. 2. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én nárcim sikkasztásig ment de simán lehet hogy nárcisztikus pszichopata. Sikkasztás, okirathamisítás, hamis tanuvallomasra megfűzés...
2024. febr. 2. 19:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen ezek ismerősek.

Minél jobban el voltam keseredve, ő annál elégedettebbnek tűnt.

Néha úgy éreztem vele magam mint valami elcseszett szappanoperában. Napokig csenddel büntetett.

Minden kihozta a sodrából, egy üveg pohár eltörése maga volt a borzalom, nehezen emésztette meg. ha aludt csak lábujjhegyen szabadott lépkedni, de ha aludtam, reggel 4-kor simán bekapcsolta hangosan a tv-t a közös szobában. Nem is jutott eszébe, hogy van aki aludna.

Az biztos, hogy mindig bűnös voltam valmiért, mindenért gyanúsitgatott.

Vicces nyilván csak ő lehetett, rám szólt vagy fenyegetett, hogy vegyem észre észre magam hogy viccelődni merek.

ment a gyanúsitgatás de ő csalt meg szinte 1000%

Mindig neki volt igaza!!

Zavarta minden, a jelenlétem a szobában, de az sem volt jó ha magára hagyom. :)

Durván atlepte a személyes határaimat. Mindent kontrollalni akart, meg azt is amihez nincs köze egyáltalán.

2024. febr. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!