Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél, férfiaknál előfordul..?
Figyelt kérdés
Előfordul sok embernél, hogy évzizedekig egyedül alszotok fiatal korotok óta vagy ez csak idős, öregedőknél van? Hiába van társ hozzá.febr. 1. 21:55
11/14 anonim válasza:
"Mi lenne ha arra kényszerülnének? Akkor is külön valahogy? Vagy megerőszakolják magukat?"
Nem tudom a kényszert elképzelni, de maga az lenne a rossz, hogy nem pihentető az alvás. Egy idő után az életminőségem romlik, ha nem tudok aludni, mert felkelek mindig, ha a másik megmoccan.
12/14 A kérdező kommentje:
11# van benne realitás. 😉
febr. 2. 16:24
13/14 anonim válasza:
A kacsintás miatt nem tudom, hogy most gúnyolódsz-e.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem gúnyollak. Jól írtad.
Viszont ez egy oldal. A másik az amikor a partner mellett tudsz nyugalommal, a szíve dobbanását érezve aludni. Vagyis csak gondolom. Nekem nincs részem ilyenekben. Sajnos! Viszont minnél idősebb vagyok egyre kevesebb is a valószínűsége annak is, hogy elviselném VAGY soha nem engedném el magam mellől az illetőt.
febr. 2. 16:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!