Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknél, férfiaknál előfordul..?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél, férfiaknál előfordul..?

Figyelt kérdés
Előfordul sok embernél, hogy évzizedekig egyedül alszotok fiatal korotok óta vagy ez csak idős, öregedőknél van? Hiába van társ hozzá.

febr. 1. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl gyakori szerintem. Néha alszom a kanapén, függetlenül attól, hogy van-e párom vagy sem. Nem azért, mert haragszom, csak bealszok a TV előtt.
febr. 1. 21:59
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Az alszik kulon akitol nem lehet aludni vagy aki nem szereti a parjat es nem akar intimitast veletlenul sem.
febr. 1. 22:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek nagyon egyedül aludni. Ez is egy ok, amiért nem akarok párt.
febr. 1. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Persze, előfordul.

Párkapcsolatban általában együtt alszanak a felek, mert jó összebújva, ölelkezve elaludni.

De teljesen normális, ha valaki külön szeretne aludni.

Nálam például azt furcsállják, hogy a kisfiam mellett nem szeretek aludni. Mocorog, csakpod, rúgdos, rám mászik. Ha igényi akkor magam mellé veszem természetesen.

febr. 1. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Férfi létemre pacsirta típus vagyok.Aludni pedig hűvös szobában tudok,viszonylag kemény fekhelyen.Nem szeretem a TV-t egyáltalán.Horkolok és utálom,ha rám másznak alvás közben.

Mikor kapcsolatban éltem, külön szobában aludtunk - a világ legjobb dolga volt,főleg mert más volt a munkarend,stb.Az intimitást nem befolyásolta és a párjaim sem igényelték a közös alvást,szerencsére.

Képtelen lennék már akárkivel is együtt aludni, de mindegy,mert úgysincs senkim :)

febr. 2. 06:48
 6/14 A kérdező kommentje:

5#; hát ez az! Már nincs senkid.

Olyanokat kérdehek akik kapcsolatban vannak és külön alszanak. Már nem is tudnának a sok éve így töltött évek miatt az együtt alvásra. Mi lenne ha arra kényszerülnének? Akkor is külön valahogy? Vagy megerőszakolják magukat?

febr. 2. 06:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan van, hogy valaki korábban kel, és emiatt a másik egyedül alszik
febr. 2. 14:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Mi? Egyedül mert korábban kel valamelyik vagy ketten és tovább egyedül? Nem mindegy.
febr. 2. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Ketten, aztán tovább egyedül. Például párom megy munkába, aznap meg otthonról dolgozom, akkor tovább alszom. Hétvégén általában én előbb kelek, de ő alszik tovább, nem keltem fel
febr. 2. 15:15
 10/14 A kérdező kommentje:

9#; Ez így szép és tökéletes is. 😉

Ám a teljesen külön alvó párok verziója is érdekelne! 😊

febr. 2. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!