Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenkinek párja?
Figyelt kérdés
Kis túlzással. Nekem is van amúgy. Ha beszélek egy 25 felettivel na annak is fixen van párja. Munkahelyen mindenki házas vagy párkapcsolatban van. Pedig nem mindenki jó személyiségű... Amikor szingli voltam is ezt láttam hogy mindenkinek van csak nekem nincs.2024. febr. 1. 17:44
11/13 anonim válasza:
10 azért ez szomorú...csak vannak barátai/ haverjai is az embernek..
12/13 anonim válasza:
5 hónap múlva 33 leszek, "szingli", ahogy mindig is, de nőként ezzel már 10 éve is kivétel voltam a környezetemben; ugyanezt láttam akkor is és azóta is, mint amit írsz. Kb. 5 éve már férfiból is csak a nagyon durván problémás egyedek között találni egyedülállót.
13/13 anonim válasza:
jah a következő marhaság amit olvasni lehet itt....."aki 30 felett egyedülálló mind selejtes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!