Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenkinek párja?
Figyelt kérdés
Kis túlzással. Nekem is van amúgy. Ha beszélek egy 25 felettivel na annak is fixen van párja. Munkahelyen mindenki házas vagy párkapcsolatban van. Pedig nem mindenki jó személyiségű... Amikor szingli voltam is ezt láttam hogy mindenkinek van csak nekem nincs.2024. febr. 1. 17:44
1/13 anonim válasza:
Na nekem nincsen. Pedig 30 vagyok.
2/13 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Én eddig összesen kb 4 hónapot voltam kapcsolatban. Pedig sokáig aktív társkereső voltam, de senkivel nem passzoltunk úgy igazán. Most már kezdem kicsit feladni a dolgot, pedig szerintem értékes ember vagyok(és nem is nézek ki rosszul, nem ez a gond)
24F
3/13 anonim válasza:
Mert most csak erre fókuszálsz, és csak azokat veszed észre, akiknek van. Pedig rengeteg a sorstársad, akik egyedül vannak, akár több éve, mint pl. én.
Ne feszülj rá a témára.
5/13 anonim válasza:
Egy csomó embernek nincs rajtad kívül szintén párja.
6/13 anonim válasza:
Most nekem sincs...kit érdekel. Majd lesz.
N 31
8/13 anonim válasza:
nincs 29F
majd csak lesz 1x csak 🤔
10/13 anonim válasza:
Mert többnyire azokat látod kimozdulni jönni menni mindenfelé.
egyedülállók, egyedül ritkán mennek társaságba , vagy kirándulni stb.
Elmegyek egy wellness szállodában ott pl. én is csak párokat látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!