Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akar? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar? Nem tudok kiigazodni rajta.

Figyelt kérdés
Van egy lány, pár hete jelöltem be szinte véletlenül közös zenei ízlés, stb. alapján, egyből vissza is jelölt. Pár napja reagált a történetemre,utána folyamatosan beszéltünk, érdeklődött is irántam. Aztán másnap írtam neki reggel, pár szót beszéltünk csak. Pár nap múlva bekövetett Instán, felvett a "Közeli ismerősei" közé is. Ott is nagyon jókat beszéltünk, sok a közös, elhülyéskedünk, viszont nem minden nap beszélünk. Mindig én írtam neki reggel, ma már nem, mert meguntam, hogy csak én keresem. De a történetemre megint reagált. Nincs barátja. Szerintetek mit akarhat? Vagy csak szórakozik?
2024. febr. 1. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
udvarias ennyi, mit kell túlkomplikálni, ha nem ugrik a nyakadba ennyi volt
2024. febr. 1. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
jah, kezdődik a függés, és elvonás van ennyi
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Szórakozik.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy már nem bírod tovább nélküle, akkor meg is beszélhetnél vele egy randit. Persze ha nem, akkor csak folytassátok online, vagy mosolyszünet. Rajtad áll, hogy miként döntesz.
2024. febr. 1. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Várja, hogy kezdeményezz nála valamit, mivel te vagy a férfi, vagy mi.
2024. febr. 1. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem unalmában ráér neked válaszolgatni, de pár nap után nem tudom, mit vársz. Én is azokat az embereket szoktam magamtól keresni leginkább, akik régi barátaim, nem egy pár napos random arcot aki bejelöl és irkál. Ha akarsz valamit, hívd el találkozni.
2024. febr. 1. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Valószínűleg unatkozik és szórakozik. Nem csak te lehetsz, akivel ezt csinálja, hanem több emberrel is. Ha igazán érdekelnéd keresne.
2024. febr. 1. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Kihasznál sikeresen.
2024. febr. 3. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
7%

Nem szorakozik, basszus!!! A leiras alapjan jol reagal, erdeklodik. Neki az jon le, ma nem kerested, pedig eddig minden nap.

Ha te kerested, tehat modja se volt kezdemenyezni, most meg hirtelen semmi, ez szinte ghosting. Ne taktikazz, ezt rossz nezni, de a bolcs valaszokat is.

2024. febr. 3. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az online tér mellett,keresd fel élőben is.Ott sok minden kiderül😃
2024. febr. 4. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!