Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a sok játszmázós (változ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok játszmázós (változzmeg, nokontakt, stb) exvisszaerzős, csajmeghódítós oldal a magyar neten? Van aki ebben tényleg hisz hogy működik, ez valami új dili?

Figyelt kérdés

Egyrészt egy felnőtt ember személyisége alapvetően nem tud megváltozni gyökeresen. Másrészt teljesen felesleges a játszmázás, szinészkedés, egyrészt egy idő után úgyis kijön az igazi éned, másrészt aki nem magadért van veled az miért jó?

Ezek az exvisszaszerződ hülyeségek is, most azon túl, hogy ki akar exet visszaszerezni és minek, azon felül pedig ez a 30 napos nokontakt egy ökörség attól senki nem megy vissza hozzád, meg ezek a sablon feladatok és tippek mintha minden ember egyforma lenne.

2024. jan. 31. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Én egyetlen egy olyan cikket se olvastam. Téged miért érdekel?
2024. jan. 31. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Változzon meg a bérlet ára, engem hagyjanak békén!

Az eddigi exem amúgy is eltűntek!

2024. jan. 31. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Sok összetört szívű ember ahelyett, hogy elkezdene újra ismerkedni, inkább a komfortzónában marad és pénzt is hajlandó kiadni ilyenekért, csak hogy ne kelljen változtatnia.
2024. jan. 31. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Micsoda újdonság? Még nem láttam, hallottam róla és rákeresni sem fogok ilyen nyomiságokra. 🙂
2024. jan. 31. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert sokan üzletet látnak abban, hogy, mások szorult helyzetet kihasznaljak

Aki nehezen fogadja el a szakitast és reménykedik, simán fizet az ilyen tanácsokat. Én egyszer ujrakezdtem az akkori elemmel, bár ne tettem volna.

2024. febr. 1. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Nokontakt azért jó, mert kb 3 hónap után az illető túl van nagy eséllyel az exén és már nem is akarja vissza. Én nagy híve vagyok no kontaktnak személy szerint.
2024. febr. 2. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Az emberek nem egyformák..volt egy szeretőm akit dobott az csaja.A pasi elköltozott a csajtol, de mégis vissza akarja szerezni...🤦‍♀️fene sem érti.Ő is állítja, hogy megváltozik..jahhh persze😄😄
2024. febr. 3. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a sértett egó nem képes elengedni a zsákmányt.
2024. febr. 3. 07:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
14 éve, 18 évesen kidobtak. Én nagyon nagyon rosszul viseltem. Nem akartam egyáltalán a szakítást. Beírtam googlebe hogy hogy szerezzen vissza az exemet. Kiadott egy JoyRider nevű csávót, feliratkoztam a videó tananyagára. Két videót kaptam két nap alatt, abban a no contactot mondta, másra nem emlékszem. Harmadik nap írásban jött valami és onnantól már fizetni kellett volna. Ha nem alacsony a zsebpénzem akkor tuti fizetek annyira szarul voltam... Fiatalság bolondság, természetesen sosem jöttünk újra össze és ennek nagyon örülök :D
2024. febr. 3. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-én fizettem érte 😂😂

Annyi okosságot mond, hogy három hétig ne szólj hozza, majd kedvesen erdeklodj a hollétéről. Nem használ.

2024. febr. 3. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!