Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire önámítás már a nők azon mondása, hogy ha vékonyan is szeretett a pasi, akkor kövéren is fog?
Laky Zsuzsi tudomásom szerint sosem volt kövér. Az, hogy pár kilót felszedett magára, nem jelenti azt, hogy kövér lenne.
A másik csaj az insta képei alapján szintén nem néz ki kövérnek. Telt, ez igaz, de még az elfogadható kategória.
Az általam említett Ashley Graham viszont tényleg kövér, de ő alapból ilyen, neki így, jó:
Az emberek nem egyformák, nem lehet rájuk ilyen sablon törvényszerűségeket húzni.
Én változatlanul szerettem a feleségemet, mikor jócskán meghízott és akkor is, mikor visszanyerte a korábbi alakját. Nekem ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak a kapcsolatunkban és számomra mindenhogy gyönyörű, nem az alakja teszi azzá. Ettől még nem tudom, hogy a szomszéd hogy állna a kérdéshez a saját felesége kapcsán.
"Közben meg a pasija, történetesen kolléga, meg nekünk panaszkodik, hogy reméli visszafogy olyanra mint régen, mert neki vékonyan tetszett."
Pofám szakadna le, ha a munkatársaimnak panaszkodnék a terhes feleségem alakjának a farkamra gyakorolt hatásáról. Irgalmatlan suttyónak kell ehhez lenni.
Szép is lenne, ha megutálnám a párom mert terhesség alatt hízott.
A terhesség utáni fél év, meg nem egészen a diéta, és edzések időszaka. Pláne ha császáros volt az anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!