Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnál eljegyzéssel 30 felett?
Sziasztok, en 30(nő), baratom (39)
Baratom azt mondta mar kapcsolat elejen, hogy akar csaladot, gyereket, hazassagot es banja, hogy fiatalon nem lett gyereke.
En szinten mondtam, hogy hazassag es gyerek fontos nekem es egy eletre keresek partnert ezert ne huzzuk egymas idejet es foleg ne huzza az idomet, ha tudja nem fog lepni.
Lassan 1 eve vagyunk egyutt, a baratom nagyon szerelmes ezt mondja. En is szeretem ot, elegedett vagyok, el tudom kepzelni az eletemet vele.
Munkan kivul minden idonket egyutt toltjuk, nincs ejszaka, hogy ne egyutt aludnank az elao perctol fogva. Mindent meg tudtunk oldani eddig, jo a szex, jo egyutt, fejldounk is, rengeteg programon/esemenyen voltunk, stb.
Viszont ugy gondolom felnott emberek vagyunk, akarunk családot, egyutt akarunk elni, szeretjuk egymast, meddig varjunk az eljegyzessel?
Szerintetek meddig normlis várni? Nem akarok abba a hibaba esni, mint sok nő, hogy x evig jarnak, osszekoltoznen aztan 6-8 ev mulva dobbantas, mert meg sem tud elkotlezodni a masik.
Ferfiak, ti meddig vartatok hasonlo helyzetben?
Kicsit bennem van, ha eddig nem volt se felesege se semmi, akkor lehet o nem is akar igazan, nem fogja meglepni ezeket soha.
Tapasztalatokat, tanacsokat olvasnek szivesen.
#4 Igen, írtad, hogy akar házasodni.
De ha jól értem nem beszéltetek arról, hogy mikor? Oké te mondtad, hogy ne húzza az időd. De ez pl az én fejemben az, hogy 1-2 év alatt házasodtok össze, a te fejedben hogy fél év, lehet neki meg 3. Ezt meg lehet beszélni. Meg hogy kb mikor szeretne gyereket. Illetve arról is lehet beszélni, hogy milyen esküvőt szeretnétek (kicsi, nagy, egyházi stb), hogyan nevelnétek a gyerekeiteket, hányat szeretnétek, hol és hogyan élnétek stb.
Nem azt mondom, hogy adj neki ultimátumot, az elég káros műfaj szerintem, de lehet arról beszélni, hogy ki hogyan tervezi kb a jövőjét.
Koszi a visszajelzéseket!
Biztosan beszelni fogok meg errol vele az elkovetkezo napokban/hetekben. Nalam is az 1 ev nagyon max 1,5 ev a plafon ebben a kerdesben.
Bar tegnap megint szoba kerult a kozos elet es tovabbra is ugy erzem/gondolom, hogy nyitott megis mintha húzni szeretne meg a dolgot, mert a fejeben az van, hogy ilyen-olyan merfoldkovek kellenek es x ido, hogy ezt meglephesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!