Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki tőlem (a nőtől) kérdezgeti, hogy mikor lesz eljegyzés/esküvő a párommal?
Mindkettőnk rokonsága, barátok, ismerősök, kollégák stb. Mindenki engem szokott faggatni hogy mikor lesz lánykérés.
Nekem ez fura, honnan kéne azt tudnom?*
És akkor is rám nézve kérdezik, ha mindketten ott vagyunk, szóval nem az van hogy csak velem találkoznak és csak tőlem tudják kérdezni.
Főleg nálunk idősebbek csinálják... Régen a nő döntötte el hogy mikor legyen a lánykérés? Vagy miért hiszik hogy én tudom? Ezt nem a férfitól lenne érdemes kérdezni inkább?
(*: igen, tudom hogy szokás párok között beszélni erről, mi is megtettük, abban maradtunk hogy mivel gyereket úgyse akarunk így marhára ráérünk, esetleg ingatlan vásárlás előtt lesz szempont. De az meg kb irreális még pár évtizedig szóval nem annyira prioritás ez a téma nálunk. 🤷♀️ )
Kérdezz vissza, a legcinikusabb hangodon:
"Jönnétek már a lakodalomba berúgni, mi?"
Sajnos igazad lenne. Az kérdezgeti ennyire, aki várja az eseményt, potya kaja-pia, meg lehet részegen üvölteni az aranyesőt meg a többi metaslágert.
Hát akkor pórul járnak, mindketten utáljuk a felhajtást szóval lagzi kizárva. :D
Szerintem nem egyedül a férfi joga ezt eldönteni, hanem normális esetben egy közös lépés (igen, az eljegyzés is).
Ettől függetlenül én is érzékelem ezt a jelenséget, hogy szinte csak engem faggatnak, páromat kb. sosem. (Én vagyok a nő)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!