Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az exem csinált rólam sunyiba a tudtom nélkül meztelen képeket és videókat?

Figyelt kérdés
Mit tudok csinálni? Nagyon idegőrlő, hogy folyamatosan ezeket a képeket és videókat küldözgeti nekem.

2024. jan. 30. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

Ahelyett, hogy találgatunk, jobb lenne, ha a Kérdező leírná, hogy mik voltak ezek a szituációk. Egyrészt azért, hogy mások tanuljanak belőle. Másrészt azért, mert bennem még mindig van szkepticizmus a történet hitelességét illetően.

A kérdés kiírását sem értem, hiszen alapfokú műveltséggel is lehet tudni, hogy ez rendőrségi ügy.

2024. jan. 30. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt zsarolás miatt fel lehet jelenteni, másrészt engedély nélkül kép és vagy hangfelvétel készítése is a személyiségi jogok megsértése. Ha el is küldte, akkor meg lehet tenni a feljelentést, hiszen tőle származnak.
2024. jan. 30. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 Nem része a kérdésnek, hogy hogy történt, a lényeg az, hogy megtörtént. Az oldalon egy kérdés, önmagában csak egy kérdés, nem edukatív tartalom, hogy elvárhasd, hogy tanulj belőle.

Mondjuk mire mész azzal, ha ideírja neked valaki, hogy pucéran aludt, és akkor készültek a felvételek? Ha egyébként pucéran aludtál a pároddal, akkor soha többé nem teszed, mert mi van, ha lefotóz/levideóz, és visszaél vele, ha szakítotok? Vagy mit akarsz tanulni a helyzetből?

Rendőrségi ügy. OK. Ez nem változtat azon, hogy mi történik akkor, ha kikerült valahová. Feljelented az elkövetőt, neki rossz lesz, neked nem lesz jobb, kering a fotó. Gondolom ennek a megelőzése a kérdés inkább.

2024. jan. 30. 17:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
6. Lehet a tudta nélkül. Én is találtam exem telójában (akkor még együtt voltunk) olyan képeket, amin látszanak a melleim, mert nem volt rajtam póló és melltartó. A telefont tudta úgy tartani, mintha csak netezne, hangja nem volt a fotónak. Tök véletlenül találtam meg, mert a közös képeinket néztem csak tovább lapoztam...
2024. jan. 30. 17:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Ok, leírom. De nem kész szép.

Felvette videóra, ahogy lesz*pom. Elvileg csaj játszott a telefonján, még el is forgatta, de közben videózta. Hátulról kutyaban simán, mivel nem látok hátra, hogy mit csinál. Amikor pucéran kimegyek teszek-veszek stb simán le tud kapni. Ezek a videók után többet kért, “ha már van egy ilyen akkor a többi nem mindegy?”

Kértem, hogy törölje ki, de ezt csak magának emlékként lesz rólam.

2024. jan. 30. 17:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz szép*
2024. jan. 30. 17:37
 17/17 anonim válasza:
64%
Nyilván valamilyen szinten hibás vagy, mert ezeket a szitukat amiket itt leírtál el lehet kerülni. pl erőszakosabb vagy, elveszed a telóját és törlöd..vagy megvárod míg nincs a telója közelében és akkor el csened a telót és törlöd. Nyilván hisztizni fog de ki nem szarja le..inkább ő hisztizzen, mint neked legyen rossz... De nem osztom az igét, mert ezzel nem leszel beljebb. Ha megtörtént már nem tudod visszacsinálni. Tehát azt tudom tanácsolni ha eddig nem tetted, akkor most állj a sarkadra és te is zsarold meg. Vagy törli a képeket..nem csak telefonból, hanem a memória kártyáról. Vagy pedig feljelented. És tényleg tedd is meg, lássa nem viccelsz. Tényleg máshogy nem megy, te legél a győztes. Ha kell , legyél szemét...ő is az veled. Én is jártam így, a lényeg ne hagyd annyiban, legyél te is erőszakos..ha kell rafkos , genyó. Ne felejtsd el, ő is az veled, mert zsarol.
2024. jan. 31. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!