Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak az exem meztelen fotoival?
Nem szoktam nezegetni de nem akarom kitorolni hanem mintegy biztositekkent visszaeles ellen meg akarom tartani mert voltam olyan idiota hogy en is kultem neki ilyen kepeket.
Viszont felek hogy ha a baratok meglatja akkor felreerti.
Szerintetek elmerjem neki mondani hogy ekkora hulye voltam? :(
Egyebkent mindent elmondunk egymasnak de felek hogy emiatt csalodna bennem egy nagyot. Olyan naiv barom voltam regen :(
Kicsit ovis szint ez a bosszúhadjárat.
Felrakja a képed, akkor bepereled, de ha nagyon parázol, vannak különböző ún. felhők, pl google drive, onedrive, stb.
Esetleg küldd el magadnak emailbe.
Mondd el az új párodnak, hogy ez van.
Nekem is megvannak az excsajomról a képek....valahol.
Bár a fene tudja, mert azóta meghalt alattam pár vinyó.
Nekem elég sorsszerűen alakult ez a téma.
Telefonon tároltam a képeit. Valamiért nem mentettem le gépre...
2 hónappal a szakítás után egy este kikapta egy cigánygyerek a telefonom a kezemből... Innentől nem rajtam múlt, mi lesz a képek sorsa.
Neki is voltak rólam, lehet, törölte már azóta, de nem tartottam soha attól, hogy visszaél vele...
Nem tartom jó ötletnek, hogy a abrátodnak elmondod vannak róla képek. Egyrészt mert kiváncsi lehet rá. Legyünk őszinték nem rá tartozik. Ráadásul, ha nem mutatod meg Neki, akkor akár féltékeny is lehet. Nagyobb probléma pedig az, hogy esetleg Ő fogja felhasználni mielőtt azt Te megtennéd és nem biztos, hogy józanul gondolkodna.
Archiváld le valahová. Felhő, kamu mailcímet készítesz, amire elküldöd, CD, Pendrive, stb.
Amúgy emiatt szerintem egyátalán nem vagy hülye. A régi naivitásod miatt se ostorozd magad. AKKOR mikor ezt tetted ezt láttad jónak és valószínűleg akkor abban a helyzetben ez jó döntés is volt. Utúlag alakultak úgy a dolgok, hogy visszanézve rossz színben tűnik fel. A döntéseink MI magunk vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!