Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ereztetek mar igazsagtalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ereztetek mar igazsagtalannak az eletet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy peldaul megcsal a parod, te szakitasz vele, aztan neki ezutan lesz egy boldog parkapcsolata te meg gyotrodsz a fajdalomtol

Vagy mondjuk, elhagy a parod mikozben azt kamuzza hogy szeret, aztan osszejon az egyik haveroddal es boldogan elnek tovabb, te meg gyotrodsz ismetelten a fajdalomtol

Nyilvanvaloan az ilyen esetek bosszuert kialtanak de sajnos az is nyilvanvalo hogy az a realitas hogy ez sosem fog megtortenni. A kerdesem az lenne hogy mikent lehet ebbe belenyugodni es elengedni ezt a fajta igazsagtalansagot?

2024. jan. 29. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as ennyi erővel senki nem érezheti soha rosszul magát, mert valakinek mindig rosszabb a világ valamelyik pontján??
2024. jan. 29. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, én a gyerekrákot vagy egy fejem fölött kitörő háborút éreznék igazságtalannak - amiket te vázolsz, az csak hisztike és rossz választások.
2024. jan. 29. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én mindennap iagzságtalannak érzem az életet. Valaki többet kap valaki kevesebbt és szenved. más állandóan kapcsolatban van nekem meg még nem volt nőm, sajnos az élet ilyen. "Igazságtalan"!
2024. jan. 31. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!