Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod műveltségéről van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod műveltségéről van szó, elvárod tőle, hogy tisztában legyen a geometriai alapfogalmakkal?

Figyelt kérdés

Például:

[link]

2024. jan. 28. 17:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10-es áruld el kérlek, hogy ilyen férfit hol találtál? 🥹
2024. jan. 28. 19:09
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

9

Ok. Múltkor meséltem egy barátnőmnek, hogy erasmus alatt nagyon magányos voltam, mert 200 kilóméter sugarú körben konkrétan 3 embert ismertem. Tessék. De tudnék még ezret mondani.

Ha valaki nem tudja, mi az a sugár, akkor nem fogja érteni. És bocsika, de pont a párommal való beszélgetésben nem szeretném aktívan leegyszerűsítgetni a mondandómat, mintha egy ötéves hülyegyerekhez beszélnék.

2024. jan. 28. 19:30
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
De itt nem geometriai fogalmakról csevegtetek. Te nagyon retardáltakról beszélsz.
2024. jan. 28. 19:33
 14/25 anonim ***** válasza:
55%

13

A geometriai fogalmak előfordulnak a mindennapi beszédben. Ha valaki nem tudja, mi az az átmérő az sem matematikai, sem köznapi értelemben nem fogja tudni. Ha nem tudja, mi az az átlag és miben különbözik a mediántól, az hétköznapi értelemben is rosszul fogja használni ezzeket a szavakat. Ettől pedig a falra mászom.

2024. jan. 28. 19:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja, basszus, hát így oké, ezt nyilván mindenki tudja, hogy ilyen-olyan sugarú kor, aki kijarta az általánost. De erről konkrétan nem csevegnek senkivel.
2024. jan. 28. 19:39
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

"A geometriai fogalmak előfordulnak a mindennapi beszédben. Ha valaki nem tudja, mi az az átmérő az sem matematikai, sem köznapi értelemben nem fogja tudni. Ha nem tudja, mi az az átlag és miben különbözik a mediántól, az hétköznapi értelemben is rosszul fogja használni ezzeket a szavakat. Ettől pedig a falra mászom."

Ezt megértem. Én arra gondoltam, hogy matematikáról beszéltek, és mellékesen megkérdezed, hogy hogyan kell kiszámolni a csonkagúla térfogatát.

2024. jan. 28. 19:41
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Ja neeem, nem ilyesmire gondoltam. De ugye szinte egyik sulis tantárgyról sem úgy beszélgetünk, hogyakkormost felkérdezlek földrajzból, csak gáz ha egy beszélgetés során kiderül, hogy valaki az Amazonast Kelet-Ázsiába pozicionálja. És töriből sem feleltetek senkit, de azért ne a XX. század derekára saccolja a gótikát. Számomra a matek is ilyen.

De akkor ezek szerint nagyjából egyetértünk-forma.

2024. jan. 28. 19:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17, valamennyire. Én töriből hülye vagyok, mint a segg, és ha emiatt maradok egyedül, akkor sem fogom újravenni az agyagokat.
2024. jan. 28. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak vakfoltjai, amiben nem annyira tájékozott. Én ilyenert nem néznem le. Ha mindenhez tok buta, az már más kategória, de az meg elég hamar kiderul.
2024. jan. 28. 19:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk én bölcsész vagyok, de ezeket még én is tudtam...

Nem szoktam senkit vizsgáztatni, de azért ezeket a fogalmakat nem nagy kunszt jól használni.

2024. jan. 28. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!