Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod műveltségéről van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod műveltségéről van szó, elvárod tőle, hogy tisztában legyen a geometriai alapfogalmakkal?

Figyelt kérdés

Például:

[link]

2024. jan. 28. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Elvárom
Nem vàrom el.
26 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
49%

Mivel kérdés a felnőtt párkapcsolatok témában van és én is felnőtt vagyok, továbbá mivel ezek tényleg nagyon alapvető dolgok, így igen.

Ha nem tudja, akkor megtanítom. Ha erre nem vevő, akkor érintő irányú röppályára kerül 🤭

2024. jan. 28. 17:50
 2/25 anonim ***** válasza:
75%

Hát figyelj, nem fogom megszakítani a kapcsolatot, ha nem jut eszébe a "körszelet" fogalom, de azért ne legyen teljesen hülye a matekhoz...

Szerintem tök oké, ha valaki kevésbé kedveli a matematikát, vagy netán elfelejt dolgokat. Nyilván huszadlagos kérdés, de ha azt látnám, hogy egy random hatodik osztályos gyerek értelmesebb és műveltebb a páromnál, akkor már nem lenne a párom.

2024. jan. 28. 17:51
 3/25 anonim ***** válasza:
26%
Elvárom hogy értelmes legyen, a legjobb ha okosabb nálam is. Szóval igen, az általános iskolás tananyagot legalább tudhatná. 😂
2024. jan. 28. 17:55
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Magasról letojom. Mindenkinek más az erőssége, nem ettől lesz valaki jó partner. Előbb tesztelem az érzelmi intelligenciáját, na annak a megléte/hiánya már perdöntő.
2024. jan. 28. 17:57
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem nagyon tudom elkepzelni, hogy ez a téma milyen kontextusban merül fel egy párkapcsolatban:-D
2024. jan. 28. 18:06
 6/25 anonim ***** válasza:
67%

Mivel imádom az irodalmat, így elvárom, hogy tudja Csáth Géza eredeti nevét, ez a perdöntő!

Ugyan már.. nem a geometrián fog múlni. Nyilván legyen értelmesebb mint egy darab krumpli, de ez...

Az érzelmi intelligencia engem is jobban fog érdekelni.

2024. jan. 28. 18:13
 7/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem várom el tőle.
2024. jan. 28. 18:27
 8/25 anonim ***** válasza:
58%

5

Az mondjuk elég komoly, hogy el sem tudsz képzelni egy beszélgetést, amelyben a sugár vagy az átmérő geometriai fogalma felmerül.

2024. jan. 28. 18:40
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
8, írj le egyet.
2024. jan. 28. 18:43
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
A ferjem bolcs. En okosabb vagyok amugy, es tudja is. Minden alkalmat megragadok, hogy sikerelmenye legyen. Szuletett jo eszu es erzelmileg intelligens ember. Ezek utan leszrom a geometriai tudasat.
2024. jan. 28. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!