Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnom kéne magamtól??? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnom kéne magamtól??? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Párom soha nem dicser, bármit veszek fel, vagy le , bárhogyan kicsípem magam (csakis itthon, neki)

Ha kérdezem, h nem tetszem neki, vagy miért nem mondja, a válasz az, h nekem tudnom kellene magamtól h szép vagyok és tetszem neki 🤨

2024. jan. 28. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez a szeretetnyelved, neki lehet más.
2024. jan. 28. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Tamuld meg lekommunikálni az igényeidet.
2024. jan. 28. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Igen, tudnod kellene magadtól, hogy az ilyen fokú hiúság és mellé a nagy önbizalom hiányod gyorsan megölheti a kapcsolatot. Ráadásként kva unalmas és fárasztó hosszú távon folyamatosan bókolgatni. Ezt nőként írom.
2024. jan. 28. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Tudnod kéne, hogy azért van veled, mert vonzódik hozzád és persze szeret. Ha neked bókolni kell ha kirityented magad otthon akkor ne haragudj, de valami bajod van fejben és ne csodálkozz ha pattintani fog a pasid.
2024. jan. 28. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

#4 Azért ez nagyon nem így van. A legtöbb férfi pozitívan venne ha a nőke otthon kicsípné magát néha, hogy neki akarjon tetszeni. Ne csak akkor ha idegenek köze megy.

Ez a kvázi te fogadj el úgy ahogy vagyok de az idegeneknek tetszeni akarok.

2024. jan. 28. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Venné ha a nője*
2024. jan. 28. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

Hm, de ha egyáltalán nem dicséri meg se a külsejét, se a belső tulajdonságai miatt akkor miért akarja kiprovokálni belőle? Miért nem szakít ha egyszer számára kevés amit nyújt a párja? Ha te tudod, érzed, látod, tapasztalod, hogy szeret és kíván akkor tudod azt is, hogy kíván, szépnek tart ha pizsamában ülsz néha otthon meg ha kiöltözöl akkor is.

Önbizalomhiányra, önszeretet hiányára utal ha ő ki akarja csikarni a párjából ami tök természetes szerelmespárként.

2024. jan. 28. 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

"Ráadásként kva unalmas és fárasztó hosszú távon folyamatosan bókolgatni. Ezt nőként írom."

Nőként nekem baromira könnyű. Ránézni a páromra, és elmondani neki, hogy milyen helyes? A világon semmi nem ilyen könnyű.

2024. jan. 28. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem azért nem dicsért meg soha mert nem szerette volna hogy legyen önbizalmam, mert akkor rájövök hogy ő mekkora egy szar hozzám képest. Végül rájöttem önbizalom nélkül is. :D
2024. jan. 28. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

"Tudnod kéne, hogy azért van veled, mert vonzódik hozzád és persze szeret."

Ugye ez valami vicc, mikor egy csomóan keresnek párt minden mindegy alapon, csak legyen valaki?

2024. jan. 28. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!