Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy féltelek magamtól?

Ez olyan szöveg, mikor valami idióta próbál nagyon komolynak hangzani és ezzel csajozni, mert látta a sorozatokban/filmekben. Ki kell röhögni és hagyni.
A másik eshetőség, mikor egy mentális beteg így próbál figyelmeztetni. Tudja hogyha beránt téged is, úgy végzed mint a többi áldozata, lelkileg megnyomorítva. Persze nagyon nem fogja meghatni, de ezzel mossa kezeit, hogy ő előre szólt.

Azért mondta, hogy pozitív színben tűnjön fel a negatív tette, maga az elutasítás.
Avval, hogy letíltott neki nem kell tovább magyarázkodni, leszerelt téged. Szerintem ne bánd, mert nem egy erős jellem akár milyen jókat is beszéltetek. Nekem is volt ilyen fiú "barátom", nagyon szerettem, míg egy nap nem találkoztam egy közös fiú ismerőssel akivel szintén jóban voltam, ő elmondta, hogy ez a srác mindent elmondott rólam, bizalmas dolgokat, soha nem jerestem többet. Ezt csak azért írom, mert sokan nem úgy viselkednek velünk, mint a hátunk mögött, elnyeri a bizalmad, és elárul.

Gyáva kimondani, hogy nem tetszel neki, nem vagy vonzó számára.
Hagyd a p**ba, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!