Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lökjem el magamtól?
Figyelt kérdés
Van egy férfi munkatársam aki nagyon be jön. Néha ő is küldi a jeleket hogy én is neki. De neki van barátnője. De sajnos minden nap rá gondolok és gyorsabban ver a szívem mikor ott van a közelembe de én ezt így nem szeretném csinálni. Hogy lökjem el magamtól hogy el felejtsem és ne érezzek iránta semmit. (Ha bunkó vagyok vele rosszul esik neki)2022. ápr. 14. 21:21
1/4 anonim válasza:
Nem kell bunkónak lenni, egyszerűen csak tarts a távolságot. Nem kell jeleket küldeni, ha beszélgetni akar, akkor mondd meg, hogy nem érsz rá.
Ha megkérdezi, hogy miért vagy vele ilyen, nyugodtan megmondhatod, hogy azért mert van barátnője.
2/4 anonim válasza:
Ha bunkón viselkedsz csak magadat égeted.
Ne vedd a jeleit.
3/4 anonim válasza:
Nem undorodsz az ilyentől?
Képzeld el hogy a barátnője vagy és más csajokat ugyan így szédít!
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy "Nem veszed észre magad!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!