Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy ember sosem válik "ivaréretté"? 30F

Figyelt kérdés
Nagyon furcsának tartom, hogy engem sosem érdekelt a szexualitás, kamaszkoromban nem alakult ki érdeklődésem ezen a téren, sem a nők, sem a férfiak nem vonzanak szexuálisan. Amúgy a nők tetszenek, csókolóztam is már nővel, viszont lefeküdni nem tudnék velük, nem vált ki belőlem szexuális ingert a női test.
2024. jan. 27. 19:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Pedig azoknál szokott ez előfordulni akit agyba főbe vertek kiskorában.

Nálad akkor komoly gond van fejben az tuti.

Ha nem áll fel a pöcsöd akkor egy urológust keress fel, első körben utána meg egy szexuálpszichológust.

Az biztos, hogy komolyan aggódnék ha ennyire nem kívánnám a szexet.

2024. jan. 27. 20:46
 22/32 A kérdező kommentje:
De nálam ez a természetes, ilyen vagyok mióta az eszemet tudom. 30 évesen meg nem is fog már ez változni. Az okának utána fogok járni, lehet van valami születési rendellenesség, amit nem vettek észre, nem kezeltek.
2024. jan. 27. 20:50
 23/32 anonim ***** válasza:
17%

Nem tök mindegy ha már beletörődtél?

Haver egy punci az maga a csoda ha neked ez nem jött át 40 év alatt akkor menthetetlen vagy felesleges utánajárnod.

Gondolom kocka vagy aki egész nap a gépet nyomkodja és zabálja a chipset.

Édes istenem micsoda sorsok vannak, nem hozza lázba a punci……

2024. jan. 27. 20:53
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
Akkor te simán impotens vagy.
2024. jan. 27. 20:54
 25/32 A kérdező kommentje:

Ilyen szempontból már tényleg tök mindegy, csak kíváncsi vagyok. Amúgy meg nem vagyok kocka és chipset se zabálok.

2024. jan. 27. 20:57
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

Akkor azt kell mondanom egy nyomoronc vagy aki nem látja az élet szépségeit.

Szerintem te látnál egy puncit elájulnál mert azt hinnéd hogy nyílt seb.

2024. jan. 27. 21:01
 27/32 A kérdező kommentje:
Láttam már, inkább a gusztustalan szó illik rá. De ha téged ennyire vonz az a csoffadt valami, te dolgod.
2024. jan. 27. 21:07
 28/32 anonim ***** válasza:
34%
Gusztustalan?Édes istenem tényleg jó hogy az ilyen nem szaporodik.:)
2024. jan. 27. 21:36
 29/32 A kérdező kommentje:
Ok. Nem tehetek róla, hogy így viszonyulok hozzá. Ezt dobta a gép.
2024. jan. 27. 21:57
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, de komolyan. Igen nagy eséllyel aszexuális vagy, ha még taszít a punci gondolata is, vagy talán látens meleg, esetleg kora gyermekkori trauma, amire nem is emlékszel, de ezt muszáj valahogy tisztázni. Azért írtál ki kérdést is, mert valahol érzed, hogy valami nem ok, ezt azért helyre kellene tenni.
2024. jan. 27. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!