Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy ember sosem válik "ivaréretté"? 30F
Figyelt kérdés
Nagyon furcsának tartom, hogy engem sosem érdekelt a szexualitás, kamaszkoromban nem alakult ki érdeklődésem ezen a téren, sem a nők, sem a férfiak nem vonzanak szexuálisan. Amúgy a nők tetszenek, csókolóztam is már nővel, viszont lefeküdni nem tudnék velük, nem vált ki belőlem szexuális ingert a női test.2024. jan. 27. 19:14
11/32 A kérdező kommentje:
Nem szokott állni sose. Testszőrzetem az alkaromon és a lábamon van valamennyi, nem valami dús, csak a farkamnál tud nagyon dúsra megnőni. Ezen kívül a bajszom nő még nagyon erősen, de pl. oldalt az arcomon nem nő, csak az államnál.
2024. jan. 27. 19:40
12/32 anonim válasza:
Akkor a szőrzeted rendben. Van akinek az arcán, végtagjain gyenge, az nem jelent semmit.
A sose áll az már furább
14/32 anonim válasza:
7: 10 éves korodtól mostanáig sose volt merevedésed és magömlésed?
Akkor valami andrológiai probléma van.
15/32 anonim válasza:
Akkor feküdj le pasival.
Gondolom többet verted a farkad mint amennyit tanultál vagy barátkoztál.
16/32 A kérdező kommentje:
Mi okozhat ilyen problémát?
2024. jan. 27. 20:32
17/32 anonim válasza:
Elsősorban a sok recskázás.
Nem kívánni pasiként egy szép illatos puncit az nagy gond, vagy ratyi vagy vagy tényleg aszex ami kb olyan szar mintha ratyi lennél.
18/32 A kérdező kommentje:
Hát én nem kívántam sose, inkább taszítónak tartom, eszem ágában nem lenne hozzáérni.
2024. jan. 27. 20:37
19/32 anonim válasza:
Gondolom vertek anyádék rendesen.
20/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem vertek, nem mintha ez ide tartozna.
2024. jan. 27. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!