Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy ember sosem válik "ivaréretté"? 30F

Figyelt kérdés
Nagyon furcsának tartom, hogy engem sosem érdekelt a szexualitás, kamaszkoromban nem alakult ki érdeklődésem ezen a téren, sem a nők, sem a férfiak nem vonzanak szexuálisan. Amúgy a nők tetszenek, csókolóztam is már nővel, viszont lefeküdni nem tudnék velük, nem vált ki belőlem szexuális ingert a női test.
2024. jan. 27. 19:14
1 2 3 4
 1/32 -Belthazor- ***** válasza:
81%
A szexuális vagy
2024. jan. 27. 19:16
 2/32 -Belthazor- ***** válasza:
100%
Aszexuális*
2024. jan. 27. 19:17
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Van, hormonális problémák miatt, például érzéketlenek a receptorok, ezért a hormonpótlás sem megoldás, de az esetedben nem ez a helyzet, ha nemileg kifejlődtél, hanem aszexuális vagy, van ilyen.
2024. jan. 27. 19:18
 4/32 A kérdező kommentje:
Hát nem biztos, hogy kifejlődtem, nem voltam vizsgálaton amivel ezt meg lehetne állapítani.
2024. jan. 27. 19:21
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát a test önmagában nem vált ki olyan erős szexuális reakciót, hogy észrevedd. Ez a normális. De ha valakit szeretsz, úgy szeretsz, romantikus érzelemmel, akkor kivált. Nem biztos, hogy a látvány, lehet, hogy kell hozzá kézen fogva járni, csókolózni, stb.
2024. jan. 27. 19:22
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szőr a testeden, van merevedésed, van magömlésed, leszállt a heréd, megnőttél, akkor kifejlődtél.
2024. jan. 27. 19:23
 7/32 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy pl merevedésem nem szokott lenni, teljesen érzéketlen vagyok a szexuális dolgokra.
2024. jan. 27. 19:27
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
4# mi az, hogy nem biztos? Hát azt csak látod, hogy felnőttnek megfelelő magasságod van, és kialakult a férfias szőrzeted, meg férfinek nézel ki, vagy 110 centi vagy és tízévesnek tűnsz. Ilyen vizsgálat akkor kellene, ha már gyerekkorban eltér valaki fejlődése.
2024. jan. 27. 19:30
 9/32 anonim ***** válasza:

Masztizni se szoktál? Meg reggelente se áll föl?

Testszőrzeted kifejlődött? Vagy csupasz, esetleg "pihés" vagy?

2024. jan. 27. 19:36
 10/32 A kérdező kommentje:
A magasságom megfelelő, átlagnál magasabb vagyok, de a testszőrzetem elég gyér és arcra is sokkal fiatalabbnak néztem mindig is a valós koromnál, kamaszkoromban nagyon vékony is voltam.
2024. jan. 27. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!