Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crush, hogyan lehet túllépni rajta?N
Eletmben eloszor tortent velem ilyesmi..nem vagyok mar tini sem. Azt is értem, hogy ez a ferfi triggerelte a pszichológiai seruleseimet es pont annyira hozta elo oket, hogy ugy erezzem magam, mint egy drogos aki megkapta az anyagot es epp repul.
Pár hetig tartott a dolog, randiztunk vagy 10x, de ennyire meg soha semmi nem tort ossze, mint a vele valo kapcsolodas. Addig voltam valaki, volt egy személyiségem es az o jelenléte azt váltotta kibelolem, hogy konkretan szilankokra tortem, zokogtam, megkerdojeleztem az egesz szemelyisegemet, ki vagyok es mit akarok, milyen az eletem, olyan motivaciot adott amit soha semmi meg. Olyan volt nekem o, mint valami szektavezeto akit csodalok, balvanyozom akihez soha nem erhetek fel, megis kozel volt az ígérete, hog egyutt lehetunk.
Persze elutasitott es azota is bar van kapcsolatom, de akárhányszor ezsembe jut ez a ferfi az jar a fejmben, hogy akarom ot es ha o nincs akkor ures lesz az eletem, hogy akarkivel is leszek ezt atelni soha nem fogom.
Ezzel mit lehet kezdeni?? Probalom megadni magmnak azt amit benne lattam, de ugy erzem elbukok, az soha nem lesz olyan. Mar egeszen elvetemult dolgokat is tettem csakhogy kicsitid hasonlo allapotba keruljek, mint amit mellette ateltem..
Veletek volt mar ilyen?
15, mennyi emebeteg van itt koztuk te is😂 sok lecsuszott😂
17, ha-ha ez jo😅
Hát szerintem kérdező először tanulj meg magyarul.
A crush - kiszemelt és fellángolást is jelent.
A to trigger pedig azt jelenti, hogy kiváltani valakiből valamit.
Az a baj drága kérdező, hogy tényleg hibbant vagy ahogyan írták többen is. Pár hét "randizás" után ennyire oda lenni valakiért egyáltalán nem egészséges. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy a pasinak nem kellettél, elmenekült tőled.
Ráadásul ahelyett, hogy "kiheverted" volna inkább más pasit hülyére szedsz.
Vagy tényleg kattant vagy, vagy esetleg egy önző és persze kapcsolatfüggő egyén, mert szingliként létezni se tudsz.
Irány pszichológus a saját életed érdekében és szakíts a pároddal. Tőled jobbat érdemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!