Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt inkább jogi kategóriába írd. Tehát alapvetően a filippínók melózni jönnek. A szerződés úgy van, hogy addig lehetnek itt, amig él a munkaszerződésük. Viszont ha ez idő alatt összejön a dolog, akkor valszeg egy valamilyen jogi közösség ezt felülírja. azt én meg nem mondom, hogy házasság kell, vagy elég egy bejegyzett élettársi akármi...
Viszont nem javaslom. Többségüknek van otthon asszony, család, kutya, macska, minden. Semmibe fognak nézni, ürítőlyuknak.
Gyere Békéscsabára.
Itt sokan vannak.
A TDK-t ajánlom Szombathelyen, én voltam ott 1 évvel ezelőtt, és éppen amikor felvételiztem, akkor hoztak oda ilyen alacsony növésű, sötét börszínű emberkéket, akik nem cigányok voltak, hanem filippínók, és most figyeljetek, engem nem vettek fel, de őket kivétel nélkül igen! Milyen furcsa, ugye?
Na, ott találsz majd, többségük amúgy is nő volt.
A filippínókról annyit, hogy kézmosás nélkül hagyják el a retyót.
Fene a gusztusodat, de ha te ezt szeretnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!