Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz közben kondom nélkül szex? Csak én nem birom ezt? Velem van a baj?
Külföldön élek, ahol engedélyezett a tablettás abortusz. Aki nem ismerné 2 tablettát kell bevenni, 24 óra különbséggel.
Engem ez borzasztoan megvisel lelkileg, pár órája bevettem az első tablettát (ilyenkor az ember még nem érez semmit, nincs tünet csak a második tabletta után) és a barátom szinte könyörög, hogy szexeljünk kondom nélkül, mert neki ez a vágyálma (azelött sohasem probáltuk ovszer nélkül), én viszont a szexre rá sem tudok gondolni. Magam alatt vagyok, szerinte lépjek tovább és ne érzelgősködjek, mert annál nehezebben teszem majd túl rajta magam.
De pipogya vagy kérdező...
Ezt a palit nagyon hamar dobd ki. Az érzelmeiddel egyáltalán nem törődik, üríteni kellesz neki, semmi másra. Láthatóan még az se zavarja, hogy most vesztett el ő is egy gyereket, ami egy épelméjű embernél még akkor is megterhelő, ha nem akarta. Egy igazi s. fej
Gondolom, valami neger/arab/alban a pasi :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!