Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz közben kondom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz közben kondom nélkül szex? Csak én nem birom ezt? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, ahol engedélyezett a tablettás abortusz. Aki nem ismerné 2 tablettát kell bevenni, 24 óra különbséggel.

Engem ez borzasztoan megvisel lelkileg, pár órája bevettem az első tablettát (ilyenkor az ember még nem érez semmit, nincs tünet csak a második tabletta után) és a barátom szinte könyörög, hogy szexeljünk kondom nélkül, mert neki ez a vágyálma (azelött sohasem probáltuk ovszer nélkül), én viszont a szexre rá sem tudok gondolni. Magam alatt vagyok, szerinte lépjek tovább és ne érzelgősködjek, mert annál nehezebben teszem majd túl rajta magam.

2024. jan. 23. 05:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Amugy hàny évesek vagytok?
2024. jan. 23. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

De pipogya vagy kérdező...

Ezt a palit nagyon hamar dobd ki. Az érzelmeiddel egyáltalán nem törődik, üríteni kellesz neki, semmi másra. Láthatóan még az se zavarja, hogy most vesztett el ő is egy gyereket, ami egy épelméjű embernél még akkor is megterhelő, ha nem akarta. Egy igazi s. fej

2024. jan. 23. 08:55
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, valami neger/arab/alban a pasi :)

39F incel

2024. jan. 23. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de ha ezt a palit még ma nem küldöd el a jó büdös frászba, nem vagy normális. Ilyen helyzetben már az se helyén való, hogy szexelni akarna, gumival sem. Már azt sem értem, hogy egyáltalán ez kérdés számodra mit csinálj ezek után!
2024. jan. 23. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!