Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sorozatot nézzek a barátnőmmel?
A barátnőm a Pretty little liarst és a Gossip girlt szerette, én szeretem a Trónok harcát, Walking deadet, Breaking badet, Hannibált stb
A Suburgatoryt (Kertvárosba száműzve/A kondom el van vetve) mindketten szerettük, de már befejeztük.
Így jártam anyátokkalt nem szeretnénk nézni, mert kevés benne a sztori (ezzel senkinek nem akarok a lelkébe gázolni)
Tehát gyakorlatilag egy vicces, összetettebb sztorijú, nem erőszakos sorozat ajánlást szeretnék kérni.
Nézzetek American Horror Storyt :D
Vagy Twilight Zone-t :D Vagy Monkot :D
De semmiképpen sem az alábbiakat: Mentalista, Szulejmán, CSI *random városnév*, Dr.Csont, "Serlokk Holmsz kalanggyajji", Győzike só, Adventure Time, Grészklinika, Loszt, Vészhelyzet, Cobra 11, Walker, McGywer, Xena, Rek(e)szfelügyelő, MEDICOPTER, bármi amiben Kevin James van stb.
The affaire. Tökéletes gondolatébresztő beszélgetésekhez, hogy mennyire máxként látja, éli meg ugyanazt egy nő és egy férfi.
Könnyedebb müfajként Stranger things
#9-es, ezt én sem tudom. Lehet én vagyok "öreg". De a korosztályomban (30-hoz közelít). Mindenki nézte a Xénát, a Herkulest, Rex felügyelőt. Én szerettem mindegyiket anno.
De persze nem azt mondom,hogy most is ezeket nézzék a kérdezőék, csak az első komment meglepett.
Abban egyetértek,hogy a Cobra11 és a Medicopter és hasonlók nem voltak jók :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!