Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokkal jobb annak, aki huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal jobb annak, aki huszonéves korában megtalálja az igazit?

Figyelt kérdés
Így belegondolva, én sokat szenvedtem, mire rátaláltam a barátomra, így 29 évesen. Viszont mennyivel könnyebb lehetett már annak, aki ettől sokkal hamarabb megtalálta az igazit. Én még sose éreztem azt, hogy egy pasi annyira nagyon bolondulna értem.
2024. jan. 22. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

1. Még nem (annyira) kiégett.

2. Jobbak az ismerkedési lehetőségek, és több a normális független jelölt.

Én 30-as nőként nagyon szenvedek. Huszonévesen sem ment, mert nem vagyok valami vonzó, de akkor legalább volt hol (vagyis csak az elején), volt értékelhető "felhozatal", és ugyan szomorú voltam a sikertelenség miatt, de kiégett egyáltalán nem. Most már nincs hol, csak a net maradt, de én úgy "nem tudok", alig van szabad és vállalható férfi, egyébként pedig láttam magam körül és tapasztaltam annyit, hogy már semmilyen szarságon nem tudok meglepődni, sőt, alapvetően inkább arra számítok, mint bármi jóra, az ismerkedés már idegesít, unom ugyanazokat a köröket lefutni újra és újra fölöslegesen, megfogni senki nem tud, így nincs is kedvem kidugni az orrom itthonról randira.

2024. jan. 23. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nincs igazi könyörgöm
2024. jan. 23. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne lovagoljunk az "igazi" szón. Az embert, akivel boldogan leéli az életét. Szerintem sincs egy igazi, ettől még lehet válaszolni a kérdés lényegére.
2024. jan. 23. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Az emberek 20 és 30 közt is változnak nagyon sokat. Pl egymásra találnak, nem akarnak gyereket, aztán eltelik 5 év az egyik már akar, a másik nem. És akkor kiderül hogy mégse volt az igazi.

Szóval szerintem nem nyerő fiatalon az igazit keresni. Ez persze nem kiélősdit jelent, de nem kell görcsösen ragaszkodni egy ideához. Akkor sincs semmi ha 5 boldog év után szakít az ember, a másikkal.

2024. jan. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!