Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki a táv kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki a táv kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Még nem volt ilyenbe részem hozzá teszem. Fél órára lakunk egymástól és csak hétvégéken vagyunk együtt. A páromnak ez így jó, viszont nekem nem én helyette is megszenvedem a távolságot lassan 2 éve. Le kéne kötnöm magam esetleg vagy mit csináljak

21/L

2024. jan. 22. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fél óra távolság nem távkapcsolat. Lekötni magad nyilván mindig jó ötlet, de neked tényleg kell egy olyan kapcsolat ahol a párodnak nincs igénye hétköznap is találkozni veled? Neki ez így tök jó, mert erre van igénye, de neked??
2024. jan. 22. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fél óra utazás nem számít távkapcsolatnak. Szerintem.
2024. jan. 22. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Szer sehogy inkább rúgd ki és keress mást helyette.
2024. jan. 22. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 210km volt közöttünk, na az már távkapcsolat, 3 havonta tudtunk találkozni. És 8 évig tartott ez, amíg nem költöztünk össze. Azóta is tart! Vagy beszéljetek meg több időt egymásra vagy akkor semmi értelme. Vagy keressétek fel egymást gyakrabban, de fél óra az nem táv.
2024. jan. 22. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fél óra és távkapcsolat... Mi lesz a következő? Ha a szomszéd utcában lakik, akkor is távkapcsolat?

Az exemmel a fővárosban éltünk, és 45-50 perc volt eljutni egymáshoz, mégsem jutott eszünkbe, hogy távkapcsolat lenne.

2024. jan. 22. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi akadályoz, hogy többször lásd, ha csak fél órára van?? Sajnálom, de szerintem a párodnak te nem vagy fontos, nem is volt szerelmes.
2024. jan. 22. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaajj ez nem távkapcs. Közöttünk 490 km volt. Mégis minden hétvégén együtt voltunk.
2024. jan. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!