Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki talált már itt beszélgetőpartnert, akivel soha nem találkozott, de tartja a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék olyan személlyel akinek nem elvárás a találkozás, mégis egy internetes kapcsolatot tudnánk kialakítani. 22/N2024. jan. 15. 13:52
1/17 anonim válasza:
Volt,kb másfél évig. De szerintem én már kiöregedtem, pedig jó lenne néha. F
2/17 anonim válasza:
Nekem is volt innen de kb csak fél évig.
22F
3/17 érdeklődő35 válasza:
Kb 10 11éve kezdtem beszélgetni egy lánnyal. Akkor olyan ½, 1év után találkoztunk személyesen, a következő összefutás most kb ½ éve volt. És végig beszélgettünk kisebb nagyobb kihagyással
5/17 anonim válasza:
Volt több ilyen is és olyan is amibe lett találkozó.
6/17 anonim válasza:
És miről beszélgetnél? Az időjárásról?
8/17 anonim válasza:
Igen, van ilyen most is. De valahogy a nők mindig eltüntek egy idő után. Még akkor is mikor már hónapok óta tök jól elbeszélgettünk. Pedig soha meg sem említettem nekik, hogy találkozzunk, ha az elején úgy beszéltük meg, hogy nem fogunk.
9/17 anonim válasza:
Van, kb 10 éve tart, nem egy városban lakunk, szóval nem találkozunk. Mondjuk nem mintha ezer kilométerekről lenne szó, de valahogy nem volt sosem téma a dolog.
10/17 anonim válasza:
Van egy fiú. Kb. 5 éve levelezünk rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!