Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen kapcsolatod volt már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kapcsolatod volt már?

Figyelt kérdés

Ahol az egyik fél mar szintet akart lépni de te nem voltál kész rá vagy nem érezted olyan jónak a kapcsolatotokat.

Mi volt a szituáció és végül megtörtént e

2024. jan. 16. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Szakítás
2024. jan. 16. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyen kapcsolatban vagyok most. Ő nagyon sürgeti az összeköltözést, (fél éve se vagyunk együtt, abból is 3 hónapot külföldön volt) de én félek a dologtól, és nem vagyok még ennyire biztos a kapcsolatunkban.

Na meg szeretem a párom de a legnagyobb vágyam az hogy egyedül lehessek egy lakásban legalább fél évig :D

2024. jan. 16. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ex erőltette az össze körözést én nem akartam erre keresett olyat aki össze akar vele költözni kidobott szakítás lett a vége.
2024. jan. 16. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Szakítás lett.

De mondjuk hozzátenném annyira nem bánom, mert mint kiderült a sürgetés ellenére, meg hogy mennyire kellek neki, azért csak sikerült megdugnia mást mellettem.

Jobb ez így, most màr szabadon dugogathat bárkit.

2024. jan. 16. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt, és vége lett.

Idővel szintet léptem volna, de nem volt semmi türelme a leánynak, és ezzel végül kinyírta az egészet.

2024. jan. 17. 03:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nőként mondtam neki először hogy szeretem de az neki volt sok, túl nagy lépés, mert ő még nem érezte, bár illendőségből visszamondta és a kövi két hétben magától is mondta, csak utána mondta el, hogy bocsi de ő nem érzi és csak muszájból mondta, ő szakított is velm mert nem ugyanott tartunk érzelmileg. Fordítva nem volt ilyen.
2024. jan. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!