Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Tönkre tudja tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tönkre tudja tenni egy nő azzal a jól induló ismerkedést, hogy sosem ír rátok?

Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha passzív és nem érdeklődő, hamar érdeklődésem veszem. Utálom, ha csak lököm magamból a monológokat és ő 1-2 szavas reakciókat ad. Meg nem ír magától. Nálam ez off.
2024. jan. 21. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ír soha=telibe szarja az embert. Nálam ilyen hamar off.
2024. jan. 21. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el mit akarsz.
2024. jan. 21. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ír nekem, akkor nem vagyok fontos neki, sőt le is szar engem.

Az ilyeneket nagy ívből szoktam kerülni utána.

2024. jan. 21. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igénylem, hogy minden órába rám írjon, de ha sosem ír rám, arról mégis mit gondoljak?
2024. jan. 21. 22:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
ha egyáltalán nem érdeklődik, tojik a fejedre. ott kell hagyni. ez alap. annyira tojik rád, hogy még törölni is lusta téged.
2024. jan. 22. 07:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Eleve, ha sosem ír, már nem jól indul az ismerkedés.
2024. jan. 22. 08:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen! Legalább egy kis jelét mutassa már, hogy amúgy öt is érdekli a dolog.
2024. jan. 23. 11:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Simán.

Azt gondolom hogy csak én akarom az egészet.

2024. jan. 23. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért több körülmény is van, ami a kérdésből nem derül ki:

- Ha online ismerkedés és én is hosszan írok, ő is értelmesen reagál (nem tőmondatokban) és a beszélgetés végén van elköszönés, akkor nem olyan vészes, ha másnap én írok először, de ő ismét normálisan válaszol.

- Ha online és úgy tűnik el, hogy a beszélgetés félbe maradt és másnap megint rá kell írni, hogy "helló, élsz még?", az már necces.

- Ha már volt személyes találkozó (vagy offline ismerkedés) és azután egyszer sem keres magától, az pedig instant kuka, mert vagy csak unaloműzőnek vagyok vagy pedig talonban tart, amíg kiderül, hogy mire jut egy másik csókával...

2024. jan. 24. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!