Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg katasztrófa ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg katasztrófa ha a férfit rá kell beszélni a babára?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éve lakunk együtt. Én 32 éves nő vagyok, ő 39. Szeretnék gyereket, ő meg inkább nem, mint igen, eléggé fél tőle. Másoknál ez hogy van? Illik bíztatni a másikat, hogy minden jó lesz. Vagy ha már valakit "rá kell beszélni" annak rossz vége lesz?
2024. jan. 21. 14:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
97%
Igen,úgy van, hogy ismerkedéskor felmerül ez a kérdés. Engem volt, hogy pár randi után otthagytak, mert nem azt válaszoltam, amit a másik fél hallani akart. 4 évet várni ezzel a kérdéssel nagy hiba volt. És egy 39 éves embert nem fogsz tudni meggyőzni. Törődj bele, vagy keress mást.
2024. jan. 21. 15:44
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

ebben a kérdésben nem szabad kompromisszumot kötni.

ha nem teljes az összhang akkor nem egymást keresitek és kár volt erre a kapcsoltra 4 évet szánni.

2024. jan. 21. 16:20
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

"Engem volt, hogy pár randi után otthagytak, mert nem azt válaszoltam, amit a másik fél hallani akart"

Ez azért érdekesen van megfogalmazva.

2024. jan. 21. 16:23
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Eleve halott ügy ha ő nem szeretne, te meg igen.

Kell az neked hogy erőszakoskodsz aztán meg elhagy?

2024. jan. 21. 16:50
 25/30 anonim ***** válasza:
65%
23 miért? Ez történt.
2024. jan. 21. 17:18
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Akit rá kell beszélni, azt kár rábeszélni. Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem akar gyereket?
2024. jan. 21. 18:11
 27/30 anonim ***** válasza:
68%

"23 miért? Ez történt."

Nem azt válaszoltad, amit hallani akart? Az igazat akarta hallani, hogy tudja, hogy ugyanazok-e a céljaitok. Nem azért, hogy azt hazudd, amit hallani akar.

2024. jan. 21. 18:19
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem illik rábeszélni, sőt biztatni sem. Fogalmad sincs, hogy milyen apa lenne, és milyen család lennétek, kár ilyen délibábokat belengetni előtte. Fogalmad sincs, milyen gyereketek születne, egyáltalán lehetne -e közös gyereketek. Úgyhogy ilyen mesékkel kár traktálni, mert rohadt nagy orosz rulett a gyerekvállalás, és nagyon kell akarni, hogy valaki ezzel együtt azt mondja, hogy belevág. Már a gondolkodó ember, és nem az, akinek csak odáig terjed, hogy cukimuki babuci, és milyen helyes képeket lehet lőni egy babával.

Ő nem akar, mert aggályai vannak. 39 évesen már tudja, milyen az élet, mi az, amit akar, és azt is pontosan tudja, hogy mit nem, mivel szemben vannak fenntartásai, mit veszíthet. Ha 39 évesen így nyilatkozik a gyerekkérdésről, akkor nyugodtan elhiheted, hoyg csak azért nem vágja a képedbe, hogy NEM, mert gyáva ahhoz, hogy kimondja, mert tudja, hogy akkor jönne a sírás-rívás, veszekedés, vádaskodás.

2024. jan. 22. 07:02
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Illik bíztatni a másikat, hogy minden jó lesz"

30 fölötti felnőtteknek semmi szükségük biztatásra vagy győzködésre vagy nyaggatásra ebben a témában. 4 éve együtt vagytok, a pasid már lassan 40 éves és most kezdesz el vakarózni, hogy mi legyen, ha a létező legfontosabb téren nem vagytok kompatibilisek?

2024. jan. 22. 10:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
27 azt szerette volna hallani, hogy ugyanúgy gondolkozunk. Hogy ez legyen az igazság. Én voltam ebben a helyzetben, szóval szerintem én tudom jobban megítélni.
2024. jan. 22. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!