Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg katasztrófa ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg katasztrófa ha a férfit rá kell beszélni a babára?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éve lakunk együtt. Én 32 éves nő vagyok, ő 39. Szeretnék gyereket, ő meg inkább nem, mint igen, eléggé fél tőle. Másoknál ez hogy van? Illik bíztatni a másikat, hogy minden jó lesz. Vagy ha már valakit "rá kell beszélni" annak rossz vége lesz?
2024. jan. 21. 14:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az.
2024. jan. 21. 14:44
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikeresen rá beszéled, akkor garantált az egyedülálló anyaság neked. Sok sikert!
2024. jan. 21. 14:46
 13/30 A kérdező kommentje:

Mindenki másnál akkor ez úgy van, hogy egymásra néznek és egyszerre mondják ki, igen, én is akarok gyereket, egy kis túlzással?

Nem akarom rábeszélni isten ments, csak abban bíztatni, hogy jó apa lenne, szép család lennénk, szeretem, stb.

2024. jan. 21. 15:01
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Katsztrófa lenne, igen.
2024. jan. 21. 15:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján ő abszolút nem akar gyereket, csak nincs gerince ezt így nyíltan elmondani neked. Fél, hogy akkor elhagyod és nő nélkül marad. Hidd el, hogy ő soha nem akar. Más az életcélotok.
2024. jan. 21. 15:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, másoknál úgy van, hogy első pár randi alatt megbeszélik, mik a közös célok.
2024. jan. 21. 15:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha szülsz is neki gyreket, ő nem fog vele sokat törődni, játszani, gondozni, oviba, suliba vinni/hozni, röviden közömbös lesz, sőt az is lehet, hogy durva lesz hozzá.

Nem látom értelmét erről beszélni vele, mert most sok mindent megígérhet, de valójában ő már sosem akar gyereket.

Szakíts vele.

2024. jan. 21. 15:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki másnál akkor ez úgy van, hogy egymásra néznek és egyszerre mondják ki, igen, én is akarok gyereket, egy kis túlzással?"

Nem értem mire fel a gúnyolódás amikor a válaszolók engem beleértve nektek (és a jövőbeli gyermeknek!) akarnak jót.

A kezdetle ismerkedés alatt szóba jöhet a gyermekvállalás és még később is barmikor hiszen változhat a vélemény.

De nem minden, hogy rábeszéled vagy magától jön rá.

"Nem akarom rábeszélni isten ments, csak abban bíztatni, hogy jó apa lenne, szép család lennénk, szeretem, stb."

Miért akarod biztatni amikor fél, nem szeretne gyermeket, nem szereti őket?

Hibás vagy, mi?

2024. jan. 21. 15:19
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha hibás vagy minek neked gyerek????
2024. jan. 21. 15:20
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Még úgy is 100szor meggondolom ha a pasi is akar...vagyis én már nem mer több nem lesz.

N 31

2024. jan. 21. 15:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!