Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már az elején hazudott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már az elején hazudott a munkájáról hagyjam ugye?

Figyelt kérdés

Azt mondta önkéntes...rögtön leesett h hazudik, de nem akartam megbántani így gondoltam nyugtázom magamban...nincs is akkora jelentősége. Majd közölte új munkahelye van emiatt most elfoglaltabb lett...

Akkor ez lekoptatás vagy lekoptatás is egyben és próbál szépíteni vagy nem akar sietni és azért írhatta? Mert az is megfordult a fejemben hogy próbálja helyrehozni de nem tudja biztosra h én komolyan akarom e, de lehet túlgondolom az egészet.

2024. jan. 21. 10:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy kis dolognak tűnik, de mivel jelentéktelen dolog, ezért esélyes, hogy ő ilyen kis dolgokban is hazudik és ha így kezdi akkor később is folytatni fogja. Nekem is csak kis dologban hazudott először az exem, hogy a 18-at már betöltötte, de igazából csak 4 hónap múlva lett annyi. Na nem is kell mondanom, hogy minden második mondata hazugság volt utána is...
2024. jan. 21. 15:09
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen én is erre jutottam, hogy értelmetlen hazudnia, és ha már értelmetlen dologban is hazudik, akkor mi van egy komoly ügy, dolog esetén. Én meg pont az a fajta ember vagyok aki nagyon utálja a hazugságot, bármit meg lehet beszélni csak legyen őszinte a másik.
2024. jan. 21. 15:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Miből gondoltad, hogy hazudik?

Én is voltam önkéntes, szerződéssel, eddig legalább hatszor vagy hétszer már.

2024. máj. 9. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!