Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már az elején hazudott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már az elején hazudott a munkájáról hagyjam ugye?

Figyelt kérdés

Azt mondta önkéntes...rögtön leesett h hazudik, de nem akartam megbántani így gondoltam nyugtázom magamban...nincs is akkora jelentősége. Majd közölte új munkahelye van emiatt most elfoglaltabb lett...

Akkor ez lekoptatás vagy lekoptatás is egyben és próbál szépíteni vagy nem akar sietni és azért írhatta? Mert az is megfordult a fejemben hogy próbálja helyrehozni de nem tudja biztosra h én komolyan akarom e, de lehet túlgondolom az egészet.

2024. jan. 21. 10:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát lehet, de ott még nem tart az ismerkedés hogy ezt így felhozzam neki.
2024. jan. 21. 11:09
 12/23 A kérdező kommentje:
Ráadásul én úgy éltem ezt meg, ami az utolsó üzenete volt mintha le akarna koptatni, de lehet az önbizalomhiányom okán.
2024. jan. 21. 11:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok a találgatás.
2024. jan. 21. 11:12
 14/23 anonim ***** válasza:

Önkéntes micsoda. Katona? Tűzoltó? Munkanélküli?

Hát nézd, ha az elején se őszinte, vagy játszmázik vagy hazudik, de normális ember nem áll szóba ilyennel.

2024. jan. 21. 11:29
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen, hülye kérdés volt...köszönöm a megerősítést, hagyom. Majd ha ő keres tisztázom vele hogy nem vagyok idióta és átlátok a dolgokon.
2024. jan. 21. 12:04
 16/23 anonim ***** válasza:
De most konkrétan kiderült, hogy hazudott az önkénteskedésben vagy csak te gondoltad azt, hogy hazudik róla? Ha meg új munkahelye van, akkor szerintem csak simán jelezni akarta, hogy most nem lesz annyira szabad az egész napja, mint eddig, szóval ne sértődj meg, ha nem reagál azonnal egy üzenetre. Azt elmondta az elején, hogy munkanélküli vagy csak az önkéntes elfoglaltságáról volt szó?
2024. jan. 21. 12:28
 17/23 A kérdező kommentje:

Biztosan tudom hogy hazudott...még a cég honlapján is fent van, előtte is fent volt a neve. Azóta is ugyan ott dolgozik.

Nem váltott munkát mint ahogy nekem akarta beadni.😔

2024. jan. 21. 13:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
De mi lett volna ezzel a célja? Az ember olyan dologban hazudik, amiből valami haszna származik.
2024. jan. 21. 13:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát igen, azért gondolom hogy lekoptatás volt, mert én sem értem de még annak is gyenge...
2024. jan. 21. 13:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Annak nagyon. Én a helyedben már csak kivancsisagbol is tisztaznam a helyzetet, hogy mi a fene ez az egész.
2024. jan. 21. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!