Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az elején hazudott a munkájáról hagyjam ugye?
Azt mondta önkéntes...rögtön leesett h hazudik, de nem akartam megbántani így gondoltam nyugtázom magamban...nincs is akkora jelentősége. Majd közölte új munkahelye van emiatt most elfoglaltabb lett...
Akkor ez lekoptatás vagy lekoptatás is egyben és próbál szépíteni vagy nem akar sietni és azért írhatta? Mert az is megfordult a fejemben hogy próbálja helyrehozni de nem tudja biztosra h én komolyan akarom e, de lehet túlgondolom az egészet.
Önkéntes micsoda. Katona? Tűzoltó? Munkanélküli?
Hát nézd, ha az elején se őszinte, vagy játszmázik vagy hazudik, de normális ember nem áll szóba ilyennel.
Biztosan tudom hogy hazudott...még a cég honlapján is fent van, előtte is fent volt a neve. Azóta is ugyan ott dolgozik.
Nem váltott munkát mint ahogy nekem akarta beadni.😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!