Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent letagad és a szemembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent letagad és a szemembe hazudik ,és még én kérdőjelezi meg az ítélet kepessegem ?

Figyelt kérdés

Elso randin is már látszott, hogy idosem mint ami kint volt de még nem vallotta be .

Második randin derült ki véletlen folytán és csak a véletlennek köszönhető, hogy tudom a valódi korát,akkor se akarta meg meg mondani,direkt vártam.

Utána ismét jöttek a kisebb nagyobb hazigsagok is ,amiket le tagad most engem pocskondiazott ezért mert szóvá mertem tenni .oké!

A másik, hogy tegnap reggel utazott el mondta ,hogy fixen ide ebbe a városba megyek ott szál le a gép ott lesz a haverjaval egy hétig ez a város legyen xy!utána meg egy hétre megy át másik országba legyen svajc()

Reggel írt, hogy svajca-szaltak le és kocsival mennek majd át xy-ba .ez hukyenek nézi az embert ?

Meg ilyen a melós kocsia (terepjaro)erre bent al egy kis Opel.

....

Bocsánat ha kicsit kusza lesz de kicsit ideges lettem .besokaltam az állandó hazudozasbol .

jan. 20. 16:39
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Konkrétan most le írtad amit a nap folyamán reggel óta kaptam.

Az utolsó du üzenetére már nem válaszoltam töröltem is .

Csinálja tovább csak ne velem

jan. 20. 19:34
 32/32 anonim ***** válasza:
Jól tetted!
jan. 21. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!