Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent letagad és a szemembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent letagad és a szemembe hazudik ,és még én kérdőjelezi meg az ítélet kepessegem ?

Figyelt kérdés

Elso randin is már látszott, hogy idosem mint ami kint volt de még nem vallotta be .

Második randin derült ki véletlen folytán és csak a véletlennek köszönhető, hogy tudom a valódi korát,akkor se akarta meg meg mondani,direkt vártam.

Utána ismét jöttek a kisebb nagyobb hazigsagok is ,amiket le tagad most engem pocskondiazott ezért mert szóvá mertem tenni .oké!

A másik, hogy tegnap reggel utazott el mondta ,hogy fixen ide ebbe a városba megyek ott szál le a gép ott lesz a haverjaval egy hétig ez a város legyen xy!utána meg egy hétre megy át másik országba legyen svajc()

Reggel írt, hogy svajca-szaltak le és kocsival mennek majd át xy-ba .ez hukyenek nézi az embert ?

Meg ilyen a melós kocsia (terepjaro)erre bent al egy kis Opel.

....

Bocsánat ha kicsit kusza lesz de kicsit ideges lettem .besokaltam az állandó hazudozasbol .

jan. 20. 16:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
10 igen....de tagad mindent és biztos.en találtam csak ki :)
jan. 20. 17:13
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Az ilyentől minél előbb meg kell szabadulni, mert csak felidegel és megőrjít. Hosszabb távon pedig megtanulni jó előre kiszűrni őket, akkor az egész mostani idegeskedés is megspórolható.
jan. 20. 17:18
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy a második randi után, hogy lett következő, ha már akkor kiderült, hogy alap dologban, mint a kora hazudott?!
jan. 20. 17:23
 14/32 A kérdező kommentje:

13 úgy hogy hajtott a kíváncsiság.

Mikor bújik ki a szög a zsákból

jan. 20. 17:28
 15/32 A kérdező kommentje:
De elég gyors volt
jan. 20. 17:28
 16/32 A kérdező kommentje:
Csak az bánt a legjobban h nem is emlékszik mintha én találtam volna ki az egeszet
jan. 20. 17:41
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

"10 igen....de tagad mindent és biztos.en találtam csak ki :)"

Ez teljesen lényegtelen. Búcsut intesz neki.

jan. 20. 17:41
 18/32 A kérdező kommentje:

Szerintem is az lesz .

Köszi szépen,csak már baromira hülyén érzem még én magam

jan. 20. 17:47
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
16 Tesztel hogy mennyire vagy manipulálható és megvezethető. Ezek nagyon ügyesen feltérképezik az embert, aztán egyre pofátlanabbúl tágítják a határokat. Persze csak ha megtehetik, de ajtót kell nekik mutatni mihamarabb.
jan. 20. 17:48
 20/32 A kérdező kommentje:
19 igen ,ugyan ezen jár az agyam azóta is... köszi szépen
jan. 20. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!