Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakran derült ki a korábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran derült ki a korábbi párkapcsolataitokban, hogy félreismertétek a párotokat?

Figyelt kérdés
A rózsaszín köd elmúlása után gyakran derült ki számotokra, hogy teljesen más embernek tűnt az elején, mint néhány hónap/év múltán?

jan. 20. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom hogy az elején mindenki úgy viselkedik a másikkal, ahogy elvárják. Aztán jön egy kis akadály és már is megmutatják a valódi énüket. Lehet még akkor nem veszed észre. Mikor már elég gyakran ismétlődik, akkor vesszük észre, hogy hoppá valami nem stimmel. De van aki túri tovább és valaki nem.
febr. 8. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem a legutobbi volt durva, aminek azert voltak jelei. Totalisan azt hittem nagyon jol ismerem onmagam, de sulyos onertekelesi problemaimnak mutatott tukrot ez az “uriember”. (Mivel hagytam hogy szapuljon egyfolytaban es alaasni az onertekelesem)

Mar az elejen is csomo dolga zavart, kezdve a tapintatlansagatol, a borzaszto serto humoraig. Nem kezdem el regelni de nagyon durva bsztataskkba ment at (4honap ismerkedes, ebbol harmadjara leptem ki vegleg, 2x megenyhultem). Igazabol miert voltam vele? Tetszett hogy vele nem volt tabu, nem kellett tikolnom semmit. Mindenrol is lehetett vele beszelni. Jo volt, magas torekves volt a jo kommunikaciora. Sajnos annyira nem egy ertekrendi skalan mozgunk, hogyhiaba voltak ezek nagy pozitivumok, nagyon elmergesedett a kapcsolat kozottunk, amig ki nem raktam sokszoros bantas es lelki terror utan a szuret (soha nem feleltem meg neki, a csavo tele volt onertekelesi gondokkal)

Azt megtanultam hogy ha valami az elejen is ketseges abbol jo nem lesz. Itt csak elhuztuk az idot, ahelyett hogy mar elsore “a megsajnalom szegenyt” dumamkor vegleg lezarom vele. Egyebkent a kettos szemelyisege mellett volt egy olyan szelete, amit meg nagyon kedveltem. Vicces ( a humoranak egy resze) valahogy belul jo ember probalt lenni,torekedett de az alap semait es ertekeit nem tudta atformalni. En tul humanos voltam, ellenben o homofob, es meg sorolhatnam…

Nem banom hogy elhagytam, mert millio eselyt kapott normalisan viselkedni.

febr. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!